Bilutleie
Ardèche
Kollaps
Frankrike // Ardèche
Endre personlige detaljer

Leiebil Ardèche: Sixt Bilutleie online

Frankrike er det landet i verden som mottar flest turister, og med egen leiebil i Ardèche er det lett å se hvorfor. Her finner du noe av det beste fransk natur har å by på, og du velger selv stoppestedene med ditt eget kjøretøy. I utvalget vårt finner du kategorier som kompaktbiler som bruker lite drivstoff og familiebiler til allment bruk. Videre finnes firehjulstrekkere som sparker godt ifra, og selvsagt minibusser for dere som er mange. Gratis ombooking eller kansellering kan enkelt ordnes for ekstra fleksibilitet. Sixt bilutleie i Ardèche har heller ingen skjulte avgifter, og alle fra 18 år og oppover kan leie bil.

 
 • Valence Togstasjon TGV/SNCF
  BP 19943
  26300 Alixan

  Ma. - Fr.08:00 - 20:00
  Lø.09:00 - 17:00
  Sø.15:00 - 20:00
  Helligdag12:00 - 18:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Valence Togstasjon TGV/SNCF

  Sixt Bilutleie
  BP 19943
  26300 Alixan

  Ma. - Fr.08:00 - 20:00
  Lø.09:00 - 17:00
  Sø.15:00 - 20:00
  Helligdag12:00 - 18:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Det er ren plankekjøring å leie bil i Ardèche

Ved å klikke på lenken ovenfor, vil du få du mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Ardèche og ekstratjenestene som er tilgjengelige her. Med Sixt er du alltid godt forsikret, og lokasjonstillegg er blant godene du også får på kjøpet. Vi kan garantere at du får et kjøretøy i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Du kan oppgradere til barnesete dersom minsten er med, eller GPS, slik at kartlesing i Ardèche blir en saga blott.

Hva du kan få med deg med leiebil i Ardèche

I Ardèche blir det nesten et luksusproblem å finne severdigheter - det er jo så mange av dem. Vi befinner oss på sentralstasjonen i Valence, hvor det går lyntog fra alle franske storbyer. For noe ekstra spektakulært kan du starte med Aven d'Orgnac, en grotte med formasjoner du neppe har sett maken til. Cirque de la Madeleine er nesten Frankrikes svar på Grand Canyon, og i Ardèche er det flere naturparker med nydelige landskap. Landets nest største by, Lyon, ligger også bare et par timers kjøring mot nord. Er det nå noe som hindrer deg i å legge inn en bestilling hos Sixt?

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service