Bilutleie
Antony
Kollaps
Frankrike // Antony
Endre personlige detaljer

Leiebil Antony: Sixt Bilutleie online

Antony ligger omtrent 11 kilometer utenfor Paris sentrum, og med egen leiebil står du fritt til å oppdage dette spennende, urbane området i Frankrike. Sixt bilutleie i Antony ligger bare 5 minutter unna den internasjonale flyplassen Orly (ORY), og er derfor et godt valg for både deg som er på forretningsreise og ferietur i området. Vi har et stort utvalg av leiebiler, uansett om du trenger en praktisk kompaktbil, en stasjonsvogn med plass til hele familien eller en solid SUV. Vi tilbyr gratis kansellering for ekstra fleksibilitet, og Sixt gjør alltid sitt beste for at oppholdet ditt i Antony blir best mulig!

 
 • Massy/Antony
  Avenue de la Division Leclerc
  92160 Antony

  Ma. - Fr.08:00 - 19:00
  Lø. - Sø.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Helligdag08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Massy/Antony

  Sixt Bilutleie
  Avenue de la Division Leclerc
  92160 Antony

  Ma. - Fr.08:00 - 19:00
  Lø. - Sø.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Helligdag08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Praktisk med egen leiebil i Antony

Stasjonen vår i Antony har sentral beliggenhet, like i nærheten av togstasjonen i Antony, og du kommer deg enkelt hit med både buss og tog. Vi tilbyr en rekke tilleggstjenester som lar deg skreddersy leiebilen din basert på dine behov. Velg gjerne en GPS som gjør det enklere å finne veien, eller hva med ekstra sjåfør hvis dere er flere som reiser på tur sammen? Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Ved Sixt bilutleie i Antony gjør vi vårt ytterste for at du kommer deg frem i med stil og komfort.

Opplev det beste av Frankrike med egen leiebil

Med leiebil i Antony tar du deg enkelt inn til metropolen Paris, hvor du kan oppleve den romantiske byen på sitt aller beste. Leiebilen tar deg raskt rundt til de utallige attraksjonene som Paris har å by på, eller kanskje du vil kjøre ned til det store og imponerende palasset i Versailles som ligger bare en liten kjøretur unna? Selve Antony har også mye spennende å by på, og er faktisk en av de grønneste byene i området. Besøk gjerne Sceaux-parken, hvor du virkelig kan senke pulsen etter et par hektiste dager i Paris. Med egen leiebil i Antony står du fritt til å utforske denne herlige, grønne byen og omegn på dine egne premisser!

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service