Bilutleie
Angoulême
Kollaps
Frankrike // Angoulême
Endre personlige detaljer

Leiebil Angoulême: Sixt Bilutleie online

Om du skal reise til Frankrike, kan en leiebil fra Sixt bilutleie i Angoulême gi frihet til å komme deg rundt i regionen i ditt eget tempo. Vi har leiebiler i en rekke prisklasser og bilkategorier, og kan tilpasse leiebilavtalen slik at du får de spesifikasjonene du ønsker og trenger. Om du skal på ferie med familien eller er fastboende eller forretningsreisende, kan du velge mellom personbiler i økonomiklassen, kabriolet, luksusbiler eller varebiler. Vi har også barneseter og GPS på forespørsel, slik at du får en leiebil med kjørekomfort og trygghet.

 
 • Bergerac Perigord Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Route d'Agen
  24100 Bergerac

  Ma. - Sø.09:00 - 17:00
  Helligdag09:00 - 17:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Limoges Togstasjon

  Sixt Bilutleie
  8 Cours Gay Lussac
  87000 Limoges

  Ma. - Fr.08:00 - 12:30
   14:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:30

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Leiebiltjenester i Angoulême

Sixt bilutleie i Angoulême har tilgjengelige leiebiler enten du lander på Angoulême Cognac flyplass, eller om du kommer med tog til jernbanestasjonen i byen. For å finne ut mer om våre leiebiler i Angoulême og hvilke tilleggstjenester vi tilbyr, kan du bevege musepekeren over bildene. Dersom du bestiller din leiebil i Angoulême online, vil den stå klar til henting når du ankommer utleiekontoret vårt. Vi kan alltid garantere en bil i ønsket bilkategori, selv om vi ikke garanterer en spesifikk bilmodell.

Opplev Angoulême med Sixt

Angoulême er en bykommune som ligger i regionen Poitou-Charentes helt sør i Frankrike. Den vakre katedralen i byen er verdt et besøk, og i Angoulême arrangeres også den største tegneseriefestivalen i Europa hvert år. Selve byen er ikke så stor, men byr på gode restauranter og nydelig fransk mat og drikke. Når du først befinner deg i regionen, bør du også benytte muligheten til å leie en leiebil i Angoulême for å se mer av distriktet og regionen. En kort kjøretur unna finner du byen Cognac, og 130 kilometer sørover mot Atlanterhavet ligger også Bordeaux. Et slag golf på Golf Club de l%u2019Hirondelle eller et museumsbesøk på Musee des Beaux-Arts kan anbefales, og du bør selvsagt oppleve Bordeaux-vinens opprinnelse på en av de mange vingårdene.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service