Bilutleie
Amélie-les-Bains-Palalda
Kollaps
Frankrike // Amélie-les-Bains-Palalda
Endre personlige detaljer

Leiebil Amélie-les-Bains-Palalda: Sixt Bilutleie online

Med en leiebil i Amélie-les-Bains-Palalda kan du få med deg hovedattraksjonene som befinner seg her på en komfortabel og rimelig måte. Sixt har kjøretøy til deg som reiser på ferie med familien, alene eller som par. Vår bilutleie i Amélie-les-Bains-Palalda har kort sagt leiebiler for de aller fleste anledninger og bruksområder.

 
 • Amelie-les-Bains
  29 avenue du General de Gaulle
  66110 Amélie-les-Bains-Palalda

  Ma. - Lø.08:30 - 12:30
   13:30 - 18:30
  Reserver ved denne stasjonen

 • Amelie-les-Bains

  Sixt Bilutleie
  29 avenue du General de Gaulle
  66110 Amélie-les-Bains-Palalda

  Ma. - Lø.08:30 - 12:30
   13:30 - 18:30

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Leiebiltjenester i Amélie-les-Bains-Palalda

Ankommer du Amélie-les-Bains-Palalda med tog til Station-service TOTAL, ligger Sixt bilutleie kun ett minutts spasertur unna. Den nærmeste flyplassen er Perpignan som ligger ca. 45 km fra vår bilutleie i denne kommunen. Du vil finne en tilgjengelig leiebil i Amélie-les-Bains-Palalda på våre nettsider og ved oppmøte på vår bilutleie i Amélie-les-Bains-Palalda. På nettsiden kan du også beregne pris ved å velge ønsket by og stasjon, samt tidspunkt for utlevering og retur. Vi kan ikke garantere en spesifikk bilmodell, men du vil alltid få en bil i din ønskede bilkategori.

Kjøretur i Amélie-les-Bains-Palalda med Sixt

Amélie-les-Bains-Palalda ligger helt sør i Frankrike og har et fantastisk klima med 300 soldager i året. Kommunen har en landlig beliggenhet og er blant annet kjent som et kursted, med sin friske alpeluft og svovelholdige kilder. Det kan være svært praktisk og ha en leiebil i Amélie-les-Bains-Palalda til fri benyttelse for utforskning av de mange flotte fotturene, varme kildene og omkringliggende landsbyer. En liten kjøretur unna ligger den sjarmerende landsbyen Prats de Mollo med sitt historiske fort, Fort Lagarde. Dette fantastiske byggverket ble i sin tid strategisk plassert ved adkomstveien til Spania for å kunne kontrollere de reisende og trafikken mellom Frankrike og Spania. Vi kan også anbefale en tur til Golf du Domaine de Falgos %u2013 en flott 18-hulls golfbane en liten times kjøretur unna. I Amélie-les-Bains-Palalda er mulighetene mange, og med en leiebil fra oss har du sjansen til å få med deg mye av hva området har å by på.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service