Bilutleie
Vaasa
Kollaps
Finland // Vaasa
Endre personlige detaljer

Leiebil Vaasa: Sixt Bilutleie online

Dette er en av de større byene langs Finlands vestkyst med mye å oppleve, og derfor er det helt ideelt å benytte Sixt bilutleie i Vaasa. Hos oss får du et pålitelig kjøretøy som tar deg dit du vil, når du vil, og prisene våre er alltid helt i det lavere sjiktet. Blant kategoriene våre finner du alt hva hjertet kan begjære av bilkategorier, nemlig familiebiler til dagligdags bruk, kompaktbiler som bruker lite bensin, robuste 4x4, varebiler med ekstra god plass eller luksusmodeller for den kresne. Vi befinner oss på Vaasa flyplass (VAA) for å være lett tilgjengelig for de fleste som besøker byen.

 
 • Vaasa Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Lentokentaentie
  65380 Vaasa

  Ma. - Fr.08:00 - 21:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet
  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Vaasa Togstasjon

  Sixt Bilutleie
  Ratakatu 13
  65100 Vaasa

  Ma. - Sø.07:00 - 22:00
  Helligdag07:00 - 22:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet
  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan du ordner med leiebil i Vaasa

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Vaasa og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du vil få fri kjørelengde med alle modeller så du slipper å holde øye med kilometertelleren, og tredjepartforsikring er et svært nyttige ekstragode som alltid følger med. Flere praktiske oppgraderinger som GPS og barnesete for den lille er tilgjengelige for mindre ekstrabeløp. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Ting å få med seg med leiebil i Vaasa

Vaasa er en by i Finland med mye historie bak seg, og du kan få en god smakebit av denne hvis du kjører til Gamle Vaasa. Her ser du mange gamle bygninger som har blitt bevart etter brannen for over 150 år siden, men Vaasa sentrum har også mye interessant å by på. Den flotte treenighetskirken er et flott stykke arkitektur, og en kjøretur til Svedjehamn vil føre deg langt ut i Østersjøen langs vakker skjærgård. Hele familien vil også ha det moro i Tropiclandia, som er en av de større vannparkene i Finland. Sixt ser frem til å ordne med leiebil i Vaasa for deg.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service