Bilutleie
Kittilae
Kollaps
Finland // Kittilae
Endre personlige detaljer

Leiebil Kittilae: Sixt Bilutleie online

De fleste besøker det lille tettstedet Kittilä i Lappland nord i Finland for å stå på ski. Med egen leiebil i Kittilä kommer du raskt frem til de populære vintersportsstedene noen mil nord for byen. Er du heldig, får du et glimt av det fantastiske nordlyset som danser over himmelen! Om sommeren er det gode muligheter for fiske, kajakk og friske fotturer. Hos Sixt bilutleie i Kittilä finner du et passende kjøretøy enten du reiser alene, med vennegjengen eller familien. Vi har et utvalg spreke sportsbiler, praktiske stasjonsvogner, robuste SUV-modeller og romslige varebiler om du trenger mye plass til skiutstyret. Du finner vår stasjon for bilutleie på Kittilä flyplass (KTT).

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Enkelt med leiebil i Kittilä

De fleste av våre modeller leveres med air condition og fri kjørelengde. I tillegg kan du bestille nyttige ekstratjenester fra Sixt, for eksempel ekstra sjåførtillatelse, tilleggsforsikringer og barnesete. Med et moderne navigasjonssystem er du sikker på å finne frem til skisenteret eller fjellhytta. Om vinteren får du din leiebil i Kittilä levert med vinterpakke så du kjører trygt og komfortabelt på de snødekte veiene. Sixt har mange forskjellige biler tilgjengelig, men vi gjør oppmerksom på at vi ikke kan garantere en bestemt modell. Vi kan derimot alltid tilby en bil i valgte kategori.

Ut i naturen med leiebil i Kittilä

De fleste kommer til Kittilä for å boltre seg i skiløypene, og med leiebil frakter du enkelt passasjerer og skiutstyr til Sirkka eller Levi. Levi har et av de mest populære skianleggene i Finland, samt hoteller, restauranter, barer og spafasiliteter. Byen er svært populær blant forretningsreisende. Kittilä har også noen interessante severdigheter, som rådhuset, trekirken og noen lokale museer og gallerier. Og med leiebil i Kittilä er du bare noen timer unna de kjente nasjonalparkene Pallas- Yllästunturi og Lemmenjoki. Her finner du skogsløyper, innsjøer og lokal reinsdyrdrift. Reiser du med familien, er det obligatorisk med en tur til julenissens hjem i Rovaniemi.

 
 

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service