Bilutleie
Espoo
Kollaps
Finland // Espoo
Endre personlige detaljer

Leiebil Espoo: Sixt Bilutleie online

Espoo er Finlands nest største by. Byen har rett under 300 000 innbyggere og ligger i landets mest befolkede og ettertraktede region. Like utenfor byen finner du nesten uberørt landskap og våtmark som lar deg glemme alt stress, eller kanskje vil du leie deg båt og cruise rundt i den vakre skjærgården langs kysten. Alle mulighetene blir enklere å oppleve med leiebil i Espoo, og Sixt vil med glede komme med anbefalinger i dette spennende området. Med Sixt bilutleie i Espoo kan du velge blant kjøretøy som familiebiler, økonomibiler, varebiler eller luksusbiler dersom du vil ha noe helt spesielt.

 
 • Espoo/Iso Omena

  Sixt Bilutleie
  Piispansilta 11
  02230 Espoo

  Ma. - Fr.07:00 - 16:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Espoo/Veho Olari

  Sixt Bilutleie
  Piispankallio 2
  02200 Espoo

  Ma. - Fr.07:00 - 17:30

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Espoo?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner i Espoo og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige. Med ubegrenset kjørelengde kan du kjøre fritt langs kysten uten å bekymre deg for turtelleren, og air condition sørger for et godt kupéklima. Andre praktiske tilleggsgoder kan velges på våre nettsider når som helst på døgnet, og innlevering av din leiebil kan utføres når som helst. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Espoo

Espoo har mange museer som du lett kan forflytte deg mellom med leiebil. Her er det både kunst, historie og design du kan beundre. Om vinteren kan hele familien more seg med å besøke julenissens bortgjemte hytte, eller du kan kjøre hundeslede med huskyer som elsker oppmerksomhet og et klapp på hodet. Byens katedral er verdt et besøk, og årlig arrangeres det anerkjente sykkelrittet Giro d-Espoo i byen. Ta deg også en dagstur til Finlands hovedstad Helsinki som ligger kun en halvtimes biltur unna eller besøk Nuuksio nasjonalpark i samme område. Sixt bilutleie i Espoo lar deg nyte full bevegelsesfrihet.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service