Bilutleie
Sørvágur
Kollaps
Færøyene // Sørvágur
Endre personlige detaljer

Leiebil Sørvágur: Sixt Bilutleie online

På den naturskjønne øygruppen Færøyene, som ligger cirka 600 kilometer vest for Bergen, kan du besøke det lille tettstedet Sørvágur på den nest-østligste øyen Vágar. Med sin vakre plassering innerst i Sørvágsfjørður, kan de vel 1000 innbyggerne nye godt av et rikt fiske- og fugleliv. Sixt sin stasjon for bilutleie på Sørvágur finner du på Vágar flyplass, og herfra har du et godt utgangspunkt for å utforske det danske øyriket. Hos Sixt kan du velge blant kategorier som økonomibiler eller minibusser, eller kanskje kan det være praktisk med en firehjulstrekker?

 
 • Vágar Flyplass (fra 01.01.23)

  Sixt Bilutleie
  Sörvagur
  380 Vagar

  Ma. - Sø.08:00 - 21:00
  Helligdag08:00 - 21:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

 • Vágar Flyplass (til 31.12.22)

  Sixt Bilutleie
  Airport
  380 Sörvagur

  Ma. - Sø.07:30 - 21:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Hvordan skaffe leiebil i Sørvágur?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon på Vágar flyplass og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Med leiebil i Sørvágur får du fri kjørelengde og kan derfor oppleve så mye du ønsker av de 18 Færøyene som til tross for sin glisne bebyggelse har en god infrastruktur. Flere av øyene er knyttet sammen av broer eller undersjøiske tuneller. Velg blant våre tilleggstjenester som GPS, barnesete, ekstra forsikring eller ekstra sjåfør på våre nettsider, så sørger vi for at din leiebil står klar ved ankomst. Legg merke til at vi ikke kan garantere at du får den eksakte bilmodellen som du har sett deg ut på forhånd, men en bil i samme kategori vil alltid være tilgjengelig.

Hva du kan oppleve med leiebil i Sørvágur

På Færøyene kan du la deg begeistre av det unike naturlandskapet som på grunn av sin beliggenhet i Golfstrømmen har milde vintre og kjølige somre, noe som bidrar til et landskap helt uten naturlig trevekst. Med leiebil fra Sørvágur kan du oppleve det lille tettsamfunnets lokale museum eller cruise videre gjennom det gresskledde landskapet med sin ville og vakre flora og fauna. Dra på vandringsturer eller fugletitting, eller kanskje frister det med hvalsafari? Hovedstaden Tórshavn ligger cirka en times kjøretur fra Sørvágur på den største øyen Streymoy. Med Sixt bilutleie i Sørvágur ligger hele det færøyske øyriket foran deg.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service