Bilutleie
Alexandria
Kollaps
Egypt // Alexandria
Endre personlige detaljer

Leiebil Alexandria: Sixt Bilutleie online

Med Sixt bilutleie i Alexandria kan du se denne historiske byen som har hatt stor innflytelse opp gjennom årene. Her kan du kjøre rundt med leiebilen din og se hvorfor Alexandria kalles middelhavets perle, og du vil være i trygge hender når du velger oss. I utvalget vårt finner du økonomibiler til konkurransedyktige priser, brukervennlige familiebiler, 4x4 som ligger godt på veien eller minibusser dersom dere er mange på reise. Som ekstragoder får du alltid air condition installert siden solen er sterk i Egypt, og tredjepartforsikring sikrer en trygg kjøreopplevelse. Alle våre kjøretøy blir levert til oss fra de mest anerkjente billeverandørene.

 
 • Alexandria Borg El-Arab Flypl.

  Sixt Bilutleie
  Borg El-Arab Int. Airport
  . Alexandria

  Ma. - Sø.11:00 - 20:00
  Helligdag11:00 - 20:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

 • Alexandria

  Sixt Bilutleie
  4 Tutankhamun St., Smouha
  . Alexandria

  Ma. - To.10:00 - 18:00
  Lø. - Sø.10:00 - 18:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Hvordan du skaffer leiebil i Alexandria

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Alexandria og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Mange ankommer Egypt med fly, og da står Sixt klar til tjeneste med en tydelig merket skranke på Alexandria flyplass (ALY). Når som helst du ønsker, kan du gå inn på nettsidene våre og forhåndsbestille, eller bare møt opp spontant dersom du allerede befinner deg i Alexandria. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Severdigheter du kan besøke med leiebil i Alexandria

Alle som er interesserte i historie, vil nok straks vende nesen mot Alexandria bibliotek, som i sin tid var et av de viktigste sentrene for kunnskap i antikkens verden. Bygget i seg selv er et arkitektonisk underverk og ligger ved byens kystlinje der du kan foreta fine rekognoseringsturer. Det er også utallige bademuligheter i Alexandria, samt mange markedsplasser der du kan oppleve yrende folkeliv. Byen ligger i Nilen-deltaet, og her finnes det en rekke byer i forskjellige størrelser som du kan besøke når du disponerer leiebil fra Alexandria.

 

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service