Bilutleie
Abu Dhabi
Kollaps
De forente arabiske emirater // Abu Dhabi
Endre personlige detaljer

Leiebil Abu Dhabi: Sixt Bilutleie online

Når du leter etter leiebil i Abu Dhabi, vil vi i Sixt gjøre vårt beste for at du blir fornøyd med ditt valg. I vår bilpark har vi flere typer biler å velge mellom, slik at du kan finne den som passer deg best. En stor SUV kan være bra å ha på ferie med storfamilien, men er dere et par som reiser, vil en mindre kabriolet eller sportstype gjøre nytten. Foretrekker du en vanlig stasjonsvogn, tilbyr vi det også. Merk at Sixt bilutleie i Abu Dhabi ikke kan garantere en spesifikk bilmodell, kun den kategorien du reserverer.

 
 • Abu Dhabi Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Airport Road, Skypark Plaza
  . Abu Dhabi

  Ma. - Sø.08:00 - 19:00
  Helligdag08:00 - 19:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

 • Abu Dhabi Yas Marina Circuit

  Sixt Bilutleie
  Yas Marina, East Entrance
  . Abu Dhabi

  Ma. - Sø.08:00 - 19:00
  Helligdag08:00 - 19:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Utleietjenester fra Sixt i Abu Dhabi

Du finner det aller meste av informasjon du trenger for å ha leiebil i Abu Dhabi her på nettsiden. Flytt musen rundt for å se de ulike valgmulighetene. Du kan legge til ønskede ekstratjenester under bestillingsprosessen online, og for å spare tid og penger kan du også betale for din leiebil på nett.

Ting å gjøre med leiebil i Abu Dhabi

Abu Dhabi er hovedstad i De forente arabiske emirater og kjent som en av verdens rikeste byer. Det mangler ikke på ting å gjøre, og med leiebil i Abu Dhabi har du både by og ørken for dine føtter. En minneverdig aktivitet du bør få med deg, er kamelløp som foregår i helgene i morgentimene. Ta bilen til Al Wathba Camel Race Track, som ligger 45 kilometer øst for sentrum, og se kamelene sprinte av gårde. Golf er også en stor sport her i landet, og det er hendig å kunne ta seg rundt til de ulike banene med en bil fra Sixt bilutleie i Abu Dhabi. I De forente arabiske emirater er det mye som skinner, og de flotte bygningene i Abu Dhabi er intet unntak. The DNA Towers snor seg som en rekke av gener, Etihad towers er byens landemerke og verdens første runde skyskraper, og Aldar headquarters building finner du også her.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service