Bilutleie
Tuzla
Kollaps
Bosnia-Hercegovina // Tuzla
Endre personlige detaljer

Leiebil Tuzla: Sixt Bilutleie online

Tuzla er en av Bosnia-Hercegovinas største byer og et viktig industrisenter. Her finner du Europas eneste saltholdige innsjø som tiltrekker seg mange turister, og byen har over 1 000 års historie. Som mange byer i samme land, er Tuzla en svært multikulturell by. I området rundt finner du flere attraktive fjell som innbyr til vakre naturopplevelser. Leiebil i Tuzla gir deg fordelen av å kunne reise impulsivt til steder som du finner fristende. Hos Sixt kan du velge blant bilkategorier som økonomibiler og familiebiler som sedan og stasjonsvogn, eller minibuss slik at du har godt med plass for ekstra passasjerer eller bagasje.

 
 • Tuzla Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Dubrave bb
  75000 Tuzla

  Ma. - Sø.05:00 - 23:00
  Helligdag05:00 - 23:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Hvordan skaffe leiebil i Tuzla?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt bilutleie på Tuzla flyplass og hvilke ekstratjenestene som er tilgjengelige her. Sixt ønsker å gi sine kunder tryggheten med å kjøre en tredjepartsforsikret bil, som gjør at du er beskyttet mot tyveri og skader på kjøretøyet. Air condition og lokasjonstillegg er også alltid inkludert, og på våre nettsider kan du velge flere tilleggsgoder som GPS og barnesete. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Tuzla

Tuzla har en egen gamleby som er full av interessant arkitektur, og mange av husene er malt i forskjellige sterke farger, noe som gir et unikt særpreg. Her finner du også en vakker park der du kan nyte total ro. Tuzla har flere fine kunstgallerier som er verdt et besøk, og selvfølgelig er saltsjøene et must for enhver besøkende. Alt dette er lett tilgjengelig med leiebil. Dagsturer til Serbia og Kroatia blir også fullt mulig når du disponerer eget kjøretøy. Sixt bilutleie i Tuzla ser frem til å gi deg frihet og en god leiebilopplevelse i Bosnia-Hercegovina.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service