Bilutleie
Riffa
Kollaps
Bahrain // Riffa
Endre personlige detaljer

Leiebil Riffa: Sixt Bilutleie online

Riffa ligger sentralt plassert i kongeriket Bahrain, og dermed er det kort avstand til de fleste severdighetene her. Sixt bilutleie i Riffa har enkle løsninger for deg som vil komme deg rundt uavhengig av kollektivtransport, og i utvalget vårt finner du kjøretøy av høy kvalitet. Velg fritt mellom kompakte økonomibiler, familiebiler til normalt bruk, 4x4 med ekstra godt veigrep eller minibusser med hele 15 seter. Air condition kommer installert uansett hvilken leiebil du velger, siden det blir høye temperaturer her, og fri kjørelengde gjør at hele Bahrain ligger for dine føtter.

 
 • Riffa

  Sixt Bilutleie
  Road 2615
  75104 Riffa

  Ma. - To.08:30 - 16:30
  Lø. - Sø.08:30 - 16:30

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Hvordan du ordner med en leiebil i Riffa

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Riffa og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du kan når som helst klikke deg inn på nettsidene til Sixt og ha full oversikt over bilmodellene og totalprisen, og du kan hake av for de tilleggstjenestene som måtte passe dine behov. Du kan for eksempel velge barnesete til junior, eller internett så du alltid er online. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan få med deg med leiebil i Riffa

Riffa har mye moderne arkitektur, for eksempel de imponerende tvillingtårnene som utgjør Riffa World Trade Center. Men her er også mange boligområder med klassiske bygårder som du bare finner i Midtøsten, og det finnes flere moskeer med utsøkte detaljer. Riffa fort er absolutt verdt et besøk og lar deg seg mye av stedets historie, og Shaikh Isa Palace er et storslått syn. Riffa har også flere markedsplasser der du kan få kjøpt alskens matvarer og lokalt håndverk. Med leiebil i Riffa kan du få med deg alt dette og mer til.

 

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service