Bilutleie
Melbourne Flyplass
Kollaps
Australia // Melbourne // Melbourne Flyplass
Endre personlige detaljer

Leiebil Melbourne Flyplass: Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: 2 Tarmac Drive
  3043 Tullamarine AU +61-755558908
 
Stasjonstype: flyplass
GDS- kode: MEL
Åpningstider
Ma. - Sø.06:00 - 21:45
Helligdag06:00 - 21:45
 
 

Sixt tilbyr et stort utvalg leiebiler på Melbourne flyplass som passer enten du reiser i forbindelse med forretninger eller som ferierende. Vi tilbyr kjøretøy for alle anledninger, og du kan velge mellom kategoriene sedan og minibuss. Fri kilometer er inkludert med de fleste bilkategorier og kommer godt med hvis du tenker å tilbakelegge lange avstander i Australia. Ekstragoder som GPS og mulighet for ekstra fører kan legges til, både når du bestiller over telefon eller på nett. Sixt bilutleie på Melbourne flyplass er et godt valg for deg som har behov for en leiebilavtale som inkluderer alt du trenger.

Hvordan skaffe leiebil på Melbourne flyplass?

Med en leiebil fra Melbourne flyplass kan du oppleve de stedene du selv ønsker med en stor grad av frihet og uavhengighet. Du finner lett frem til vår filial på flyplassen i Melbourne ved å følge skiltene etter bagasjebåndet. Her hos oss vil du bli tatt godt imot, og vi vil være behjelpelige med å besvare eventuelle spørsmål og guide deg til bilen som venter på deg. Sixt bilutleie på Melbourne flyplass sørger for at du får en bil innen ønsket kategori, men en spesifikk bilmodell vil kunne variere utfra hva som er tilgjengelig når du ankommer.

La deg imponere av delstaten Visctorias spektakulære natur

Melbourne flyplass (MEL) er også kjent som Tullamarine flyplass. Med godt over fire millioner innbyggere, regnes Melbourne som den nest største byen i Australia etter Sydney. I utstrekning er byen en av verdens største. Med leiebil fra Melbourne flyplass kan du lett ta deg rundt i denne regionen hvor Queen Victoria Market og Royal Botanic Gardens er noen av høydepunktene. Hvis du er klar for en lengre biltur, kan vi på det varmeste anbefale den 243 kilometer lange turistveien Great Ocean Road, som byr på mange spektakulære naturopplevelser. Med leiebil fra Sixt ligger veien åpen for mange uforglemmelig øyeblikk.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Sø.06:00 - 21:45
Helligdag06:00 - 21:45

Kontakt

Sixtstasjon Melbourne Flyplass MEL 2 Tarmac Drive 3043 Tullamarine -37.693607, 144.870973 +61-755558908

Sixtstasjon Melbourne Flyplass MEL

2 Tarmac Drive
3043 Tullamarine
 
Telefon +61-755558908

Leiebil tjenester på denne stasjonen

  • Bil / stasjonsvogn

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service