Bilutleie
Gold Coast Flyplass
Kollaps
Australia // Gold Coast // Gold Coast Flyplass
Endre personlige detaljer

Leiebil Gold Coast Flyplass: Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: 15 Maud Street
  4224 Tugun AU +61-755558908
 
Stasjonstype: flyplass
GDS- kode: OOL
Åpningstider
Ma. - Sø.07:00 - 21:45
Helligdag07:00 - 21:45
 
 

Hos Sixt bilutleie på Gold Coast flyplass kan vi friste med mange gode tilbud til deg som ønsker et praktisk og behagelig opphold på Australias østkyst. Her kan du velge blant bilkategoriene sedan og stasjonsvogn, eller minibuss hvis dere er mange i reisefølget. Sixt gir deg alltid en bil innen ønsket kategori, men en spesifikk bilmodell avhenger av tilgjengeligheten ved ankomst. Vi inkluderer fri kjørelengde med de fleste av våre modeller slik at du skal få mest mulig ut av oppholdet ditt uten å tenke på kilometertelleren. Du kan legge til ekstratjenester som GPS og mulighet for ekstra sjåfør når du bestiller over telefon eller her på nettsidene. På Sixt bilutleie på Canberra flyplass kan du velge blant topp moderne biler samtidig som du kan nyte godt av Sixt sin lange erfaring i bransjen.

Hvordan skaffe leiebil på Gold Coast flyplass?

Kom deg raskt og enkelt dit du vil i delstaten Queensland med en leiebil fra Gold Coast flyplass (OOL). Fra bysentrum er flyplassen kun en knapp halvtimes kjøretur i sørgående retning. På flyplassen på Gold Coast er Sixt strategisk plassert like etter at du har forlatt bagasjeområdet. Herfra vil vi ønske deg velkommen og ekspeder deg raskt frem til ditt ventende kjøretøy. Har du spørsmål angående leieforholdet eller lokale reisetips, hjelper vi deg så godt vi kan.

Opplev surfernes eget paradis på Australias østkyst

Med godt over en halv million innbyggere er Gold Coast befolkningsmessig den sjette største byen i Australia. På folkemunne kalles byen også Surfers Paradise, etter de lange strendene som er perfekte for surfing. Byen kjennetegnes av de høye leilighetskompleksene og hotellene som strekker seg langs de endeløse strendene, og med leiebil fra Gold Coast flyplass kan du fritt finne ditt eget strandparadis. Kjører du sørvestover finner du Springbrook og Lamington nasjonalpark, hvor sistnevnte er oppført på verdensarvlisten. Om det frister mer med storbyopplevelser, kan du også ta en dagstur til Queensland hovedstad, Brisbane, en times kjøretur nordover.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Sø.07:00 - 21:45
Helligdag07:00 - 21:45

Kontakt

Sixtstasjon Gold Coast Flyplass OOL 15 Maud Street 4224 Tugun -28.143177, 153.492620 +61-755558908

Sixtstasjon Gold Coast Flyplass OOL

15 Maud Street
4224 Tugun
 
Telefon +61-755558908

Leiebil tjenester på denne stasjonen

  • Bil / stasjonsvogn

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service