Bilutleie
Cairns
Kollaps
Australia // Cairns
Endre personlige detaljer

Leiebil Cairns: Sixt Bilutleie online

Sixt gjør det enkelt å ordne med leiebil i Cairns, som er et av de beste tropiske områdene i Australia. Her har du full tilgang til Great Barrier Reef som er et paradis for dykkere, og her finnes også store tropiske skoger du kan utforske med kjøretøyet ditt. Kategoriene du kan velge mellom her, er kompaktbiler til hyggelige priser, familiebiler til praktisk bruk eller minibusser med hele 12 seter. Du finner oss på Cairns flyplass (CNS) som ligger bare noen få kilometer nord for byen, og dermed vil du raskt være fremme ved ditt bestemmelsessted med personlig transport. Våre erfarne medarbeidere vil også yte førsteklasses service.

 
 • Cairns Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Terminal building, Cairns
  4870 Cairns

  Ma. - Fr.07:30 - 20:00
  Lø. - Sø.07:30 - 17:30
  Helligdag07:30 - 20:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Cairns City

  Sixt Bilutleie
  Cnr Sheridan and Aplin Streets
  4870 Cairns

  Ma. - To.08:00 - 15:00
  Fr.08:00 - 15:30

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan kan du ordne med leiebil i Cairns?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Cairns og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Her får du blant annet fri kjørelengde med våre fleste modeller, slik at du kan dra på lange utforskingsturer innover i Australia, og med air condition slipper du å smelte vekk i solsteken. Tilleggstjenester som ekstra sjåførtillatelse og navigasjonssystem vil også kunne gjøre kjøreturen i Cairns enda mer bekvem. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Opplevelser du kan få med deg med leiebil i Cairns

Kom deg ut til kysten der det blant annet er mange kilometer med strandlinje, og du kan kjøre til Trinity skogreservat og se mye dyreliv og tropisk flora. Sør for Cairns er det et stort elvedelta med unikt landskap, og Cairns botaniske hage er vel verdt en visitt. I nærområdet rundt byen er det mange nasjonalparker og et reservat du kan besøke når du har ditt eget kjøretøy, så ikke nøl med å bestille bil hos Sixt bilutleie i Cairns.

 

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service