Bilutleie
Brisbane
Kollaps
Australia // Brisbane
Endre personlige detaljer

Leiebil Brisbane: Sixt Bilutleie online

Sixt gjør det fornøyelig og rimelig å ordne med bilutleie i Brisbane, og vi legger alltid filialene våre strategisk til for at det skal gå fort å komme frem til oss. Det er alltid mulig å booke et kjøretøy på forhånd over nett eller telefon, men du kan også møte opp spontant dersom du allerede befinner deg i Brisbane. Her tilbyr vi bilkategoriene økonomibiler som er snille mot lommeboken din, familiebiler til dagligdags bruk eller minibusser med ekstra god plass. Du finner én av filialene til Sixt på Brisbane lufthavn BNE) for å få en rask overgang fra fly til bil.

 
 • Brisbane Flyplass

  Sixt Bilutleie
  504 Nudgee Road
  4001 Hendra

  Ma. - Sø.06:00 - 21:45
  Helligdag06:00 - 21:45

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn

 • Brisbane

  Sixt Bilutleie
  82 Wickham Street
  4006 Fortitude Valley

  Ma. - Fr.08:00 - 16:45
  Lø. - Sø.08:00 - 11:45
  Helligdag08:00 - 16:45

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn

Hvordan kan du ordne med leiebil i Brisbane?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Brisbane og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du får fri kjørelengde med våre aller fleste modeller, siden vi er oppmerksomme på de store avstandene i Australia, og air condition vil komme godt med lenger inn i landet der temperaturene gjerne blir høye. Vi tilbyr også ekstrautstyr som GPS så du slipper kartlesing, samt barnesete til minsten. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Severdigheter du kan besøke med leiebil i Brisbane

For deg som elsker flora og fauna, er Brisbane et av de beste reisemålene i hele Australia, med flere utsøkte botaniske hager. Kjør også opp mot Mount Coot for å nyte praktfull utsikt over byen, og det er også flere golfbaner omtrent midt i byen. I dyrehagen Lone Pine får dere komme tett innpå de ettertraktede koalabjørnene, og mot kysten er det et stort elvedelta med store og små øyer. Kjør også rundt i skyskraperdistriktet for ekte storbyfølelse. Mange muligheter åpner seg med leiebil i Brisbane.

 

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service