Bilutleie
Adelaide Flyplass
Kollaps
Australia // Adelaide // Adelaide Flyplass
Endre personlige detaljer

Leiebil Adelaide Flyplass: Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: 237 Richmond Road
  5033 Richmond AU +61-755558908
 
Stasjonstype: flyplass
GDS- kode: ADL
Åpningstider
Ma. - Sø.07:00 - 19:45
Helligdag07:00 - 19:45
 
 

Sixt kan friste med mange gode tilbud til deg som ønsker bekvemmelighetene med en leiebil fra Adelaide flyplass. Du kan velge mellom bilkategoriene sedan og minibuss. Sixt bilutleie på Adelaide flyplass sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell avhenger av tilgjengeligheten ved ankomst. Vi inkluderer fri kjørelengde med de fleste bilmodeller, noe mange av våre kunder gleder seg over ettersom avstandene i Australia kan være betydelige. Om du ønsker, kan du legge til ekstratjenester som GPS og mulighet for ekstra sjåfør når du foretar din bestilling. Med Sixt bilutleie på Adelaide flyplass får du en fullgod leiebilavtale med alt du trenger.

Hvordan skaffe leiebil på Adelaide flyplass?

Flyplassen i Adelaide (ADL) er den mest trafikkerte flyplassen i delstaten Sør-Australia, og ligger cirka 6 kilometer fra sentrum av byen. Med leiebil fra Adelaide flyplass vil du enkelt og behagelig komme deg inn til byen eller ditt bestemmelsessted. Du finner lett frem til vårt kontor ved å følge skiltanvisningene. Har du forhåndsbestilt leiebil, vil en av våre medarbeidere raskt lose deg frem til ditt skreddersydde kjøretøy som venter på deg. Vi vil med glede besvare alle dine spørsmål angående leiebilavtalen eller om du skulle trenge veibeskrivelser eller reisetips.

Strender, kultur og festivaler i Sør-Australias største by

Adelaide er Australias femte største by og hjemsted for over 1 millioner innbyggere. Her er det ofte mulig å høre norsk språk på gaten, og området Glenelg har fått kallenavnet "Lille Norge". Selv om dette er en millionby, har den likevel en intim atmosfære. Med en leiebil fra Adelaide flyplass kan du fritt og uavhengig ta deg rundt til de stedene du selv ønsker å besøke. Ta turen til Adelaide Zoo med over 2 500 dyr, eller kjør til nasjonalparken og besøk det vakre fossefallet Gully. Regionen er kjent for sine mange festivaler både innen kultur og sport og med leiebil kan du også besøke områdets mange anerkjente vingårder.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Sø.07:00 - 19:45
Helligdag07:00 - 19:45

Kontakt

Sixtstasjon Adelaide Flyplass ADL 237 Richmond Road 5033 Richmond -34.942595, 138.558399 +61-755558908

Sixtstasjon Adelaide Flyplass ADL

237 Richmond Road
5033 Richmond
 
Telefon +61-755558908

Leiebil tjenester på denne stasjonen

  • Bil / stasjonsvogn

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service