Bilutleie
Oranjestad
Kollaps
Aruba // Oranjestad
Endre personlige detaljer

Leiebil Oranjestad: Sixt Bilutleie online

Det kommer årlig mange cruiseskip innom Oranjestad, og det med god grunn siden landskapet her rett og slett er paradisisk! Du kan bli kjent med øya på best mulig måte når du har eget kjøretøy, og du sparer også mye tid som du heller kan bruke på strandliv mens du først er her. Når du leier bil i Oranjestad hos Sixt kan du i utvalget vårt velge mellom kategoriene kompaktbiler som er rimelige i drift, familiebiler til dagligdags bruk, solide 4x4, luksusbiler så du kan bli strandkjendis på Aruba, eller minibusser dersom dere er mange på ferie her. Sixt bilutleie i Oranjestad har et kjøretøy som dekker dine behov og ønsker!

 
 • Aruba Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Wayaca 43 G
  . Oranjestad

  Ma. - Sø.09:00 - 21:00
  Helligdag09:00 - 21:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Det er enkelt å bestille leiebil fra Sixt i Oranjestad

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Oranjestad og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Det er vanlig å ankomme Aruba med fly når man reiser langveisfra, derfor er stasjonen vår lokalisert på Oranjestad flyplass (AUA) slik at du fort kan komme i gang med oppholdet ditt. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Fri kjørelengde er alltid inkludert slik at du kan bli lommekjent med gatenettet i Oranjestad, og nyttige oppgraderinger har vi tilgjengelig for alle kundene våre.

Lev livet med leiebil i Oranjestad

Aruba ligger i Karibia som er kjent for tropisk klima og blått hav, og Oranjestad er intet unntak. Aruba er ikke en veldig stor øy, så det går fort å sette seg inn i bilen og finne den strandlinjen du synes ser mest innbydende ut. For ekstra moro kan du også drive med vannbaserte aktiviteter dersom det å sole seg blir litt kjedelig i lengden. Byen har også et museum der du kan lære om Arubas historie. Mye lar seg gjøre når du har egen leiebil i Oranjestad.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service