Beregn priser

Levering og henting

Vare- og lastebiler til leie hos Sixt

Skal du flytte, eller har du ganske enkelt behov for å frakte større mengder bagasje, kan du ta en titt på Sixt sitt store utvalg av varebiler og lastebiler i Norge. Vi tilbyr leie av varebiler med lastevolum fra 3,5 m3 til leie av kasse- og flyttebiler med lastekapasitet på mer enn 35 m3. Alle våre lastebiler kommer fra verdensledende bilprodusenter som Mercedes-Benz og Volkswagen, og byttes ut hver sjette måned for din komfort og sikkerhet.

Volkswagen Caddy

VW Caddy
Førerkort: B
Seter2
GirkasseManuell
Volum3.5 cbm
Nyttelast625 kg
Minimum alder19 år

Mercedes-Benz Sprinter with backlift

MB Sprinter with backlift
Førerkort: B
Seter2
GirkasseManuell
Volum19 cbm
Nyttelast945 kg
Minimum alder19 år

Mercedes-Benz Sprinter

Mercedes Sprinter
Førerkort: B
Seter2
GirkasseManuell
Volum13.5 cbm
Nyttelast1465 kg
Minimum alder19 år

Mercedes-Benz Atego

Mercedes Atego
Førerkort: C / C1
Seter2
GirkasseManuell
Volum35.27 cbm
Nyttelast2450 kg
Minimum alder19 år

Leiebiler for ethvert budsjett og behov

Våre kjøretøy er kategorisert som varebiler samt små, medium og store lastebiler som passer både for private og jobbrelaterte formål. Vi tilbyr blant annet flyttebiler til leie på dagsbasis, noe som gir deg fleksibiliteten til å pakke bilen i ditt eget tempo. Skal du transportere gjenstander over større avstander, eller har du bruk for å frakte en større last for din bedrift, er det selvsagt også mulig å leie en vare- eller lastebil fra Sixt over lengre tid.

Særregler for leie av større kjøretøy

Når du skal leie vare- eller lastebil, er det enkelte ting du bør være ekstra oppmerksom på. Sørg for at du leier et kjøretøy som passer til dine lastebehov, og legg også merke til bilens tekniske spesifikasjoner som antall dører, sitteplasser og hvilke sertifikat som er påkrevd for din ønskede kategori. Sixt gir deg en trygg og komfortabel leiebilopplevelse ved å forsikre alle våre kjøretøy. Ønsker du ytterligere oppgraderinger eller kanskje vil du redusere egenandelen, er det fullt mulig å gjøre dette samtidig som du foretar din reservasjon på nett eller per telefon. Med i leiebilavtalen får du 100 kilometer fri kjørelengde, noe som enkelt kan økes til 500 kilometer for et mindre ekstrabeløp.