Beregn priser

Sixt varebilutleie i Trondheim

Sixt gjør det enkelt for deg å leie varebil eller kassebil i Trondheim. Her finner du flyttebiler som fint kan fylle opp en hel villa, eller mindre varebiler for en liten hybel hvis du skal begynne å studere i en av de mest populære universitetsbyene i Norge. Det finnes mange lokaler i byen hvor det arrangeres brylluper og selskaper, og vi står klar til å forsyne deg med det nødvendige for transporten så du slipper å stresse unødig. Skulle du være litt usikker, kan du enkelt få gode råd av våre imøtekommende ansatte om det kjøretøyet som måtte passe din situasjon best. Ved å leie kassebil i Trondheim vil du dermed oppleve topp kundeservice og få rikelig med plass til det som skal fraktes.

Volkswagen Caddy

VW Caddy
Førerkort: B
Seter2
GirkasseManuell
Volum3.5 cbm
Nyttelast625 kg
Minimum alder19 år

Mercedes-Benz Sprinter with backlift

MB Sprinter with backlift
Førerkort: B
Seter2
GirkasseManuell
Volum19 cbm
Nyttelast945 kg
Minimum alder19 år

Mercedes-Benz Sprinter

Mercedes Sprinter
Førerkort: B
Seter2
GirkasseManuell
Volum13.5 cbm
Nyttelast1465 kg
Minimum alder19 år

Mercedes-Benz Atego

Mercedes Atego
Førerkort: C / C1
Seter2
GirkasseManuell
Volum35.27 cbm
Nyttelast2450 kg
Minimum alder19 år

Slik leier du varebil i Trondheim

Du kan forhåndsbestille enten over nett eller telefon til kontorene våre i Trondheim, og da vil varebilen stå klar til bruk når du møter opp. Skulle du finne ut at du trenger å leie en flyttebil i Trondheim kan du også møte opp spontant og la oss hjelpe deg med det du trenger. Sixt gir deg alltid tredjepartsforsikring inkludert i prisen, siden sikkerhet er prioritert hos oss. Den største varebilen vi har i utvalget vårt gir plass nok til de fleste anledninger og vel så det, men også mange mindre alternativer er å finne hos Sixt i Trondheim. Det er flere nyttige oppgraderinger du kan skaffe deg for en rimelig penge, og vi gjør det enklere enn noen gang før å leie varebil eller kassebil i Trondheim.

Du kan stole på varebilutleie fra Sixt i Trondheim

Mange bedrifter holder til i Trondheim sentrum, og skal du flytte til et annet bygg med bedriften din er det bare å leie varebil i Trondheim hos Sixt for å gjøre flyttesjauen enklere. Det er også mange byggeprosjekter som foregår til enhver tid i en av Norges største byer, så dersom du trenger å få fraktet tunge materialer til byggeplassen har vi varebilene som skal til. Selv om prisene våre er lave vil du alltid være sikret et topp moderne kjøretøy, da bilparken vår oppgraderes flere ganger årlig. For deg som er uerfaren med bruk av store kjøretøy kan du få en fin introduksjon av hvordan varebilen skal håndteres av våre erfarne ansatte, så ikke nøl med å leie varebil i Trondheim av oss.