Beregn priser

Sixt varebilutleie i Oslo

Sixt streber alltid etter å være der for alle typer kunder, og derfor har vi ikke bare praktiske familiebiler og lekre sportsbiler i utvalget vårt. Du kan også leie varebiler i Oslo dersom du har mye å frakte, og selvsagt har du flere størrelser å velge mellom. Et flyttelass kan for eksempel fort bli en kostbar affære i Norge, men leier du en flyttebil i Oslo fra oss kan kostnadene straks reduseres, og du slipper å bekymre deg for plassmangel. For deg som skal gjøre store innkjøp vil det også være kjekt å leie varebil i Oslo, da sørger du for at transporten av varene er godt sikret og blir gjort på en skånsom måte.

Volkswagen Caddy

VW Caddy
Førerkort: B
Seter2
GirkasseManuell
Volum3.5 cbm
Nyttelast625 kg
Minimum alder19 år

Mercedes-Benz Sprinter with backlift

MB Sprinter with backlift
Førerkort: B
Seter2
GirkasseManuell
Volum19 cbm
Nyttelast945 kg
Minimum alder19 år

Mercedes-Benz Sprinter

Mercedes Sprinter
Førerkort: B
Seter2
GirkasseManuell
Volum13.5 cbm
Nyttelast1465 kg
Minimum alder19 år

Mercedes-Benz Atego

Mercedes Atego
Førerkort: C / C1
Seter2
GirkasseManuell
Volum35.27 cbm
Nyttelast2450 kg
Minimum alder19 år

Det er enkelt å leie varebil i Oslo

Straks du møter opp på stasjonen vår vil du bli varmt mottatt, og du kan også komme til oss uten avtale og velge den kategorien som vil passe din situasjon best. Du kan leie kassebiler i Oslo mange dager i strekk hos Sixt, og gratis kansellering er alltid inkludert dersom det skulle bli endringer i planene. Navigasjonssystem er et ekstra gode vi gjerne anbefaler, slik at du for eksempel kan finne fort frem til den nye adressen din i hovedstaden, og tredjepartsforsikring er med i prisen uansett hva slags kategori du velger. Våre imøtekommende ansatte vil også gjerne hjelpe deg med nyttige tips når du leier deg en stor flyttebil, og dersom du tror det blir mange turer frem og tilbake i Oslo kan det være smart å oppgradere til ubegrenset kjørelengde.

Sixt varebilutleie i Oslo er et sikkert valg

Oslo er kanskje den byen i Norge der det arrangeres flest konserter hver måned, og dersom det er behov for å romme alle instrumentene og lysene for sceneshowet kan du fint leie varebil i Oslo hos Sixt. Store selskaper og andre arrangementer trenger også mye som skal fraktes, og da er vi på pletten for å hjelpe deg. Nettsidene våre er ryddige, oversiktlige og vil gi deg full kontroll over leieforholdet ditt. Prisene våre er alltid konkurransedyktige, og det er ingen skjulte kostnader som plutselig vil dukke opp. Hvis du har behov for å flytte større eller mindre mengder gods, vil en varebil eller kassebil fra oss gi deg den plassen og fleksibiliteten du trenger.