Beregn priser

Sixt varebilutleie i Bergen

Det er hvert år mange turister som vil oppleve de vakre vestlandsfjordene rundt Bergen, og Sixt har derfor mange kunder som leier bil og drar av sted for å utforske naturen i det vestlige Norge. Vi har selvsagt ikke biler bare for familier og vanlige turister, det er heller ingen sak å leie varebiler i Bergen. Vi har VW Caddy og lignende typer biler dersom du kanskje har mye fotoutstyr som må fraktes, men for filminnspillinger og arrangementer har vi også større biler til gunstige priser. En av stasjonene våre ligger på Bergen flyplass Flesland, dermed er det rask overgang fra du ankommer byen til du kan komme i gang med transporten på veien.

Volkswagen Caddy

VW Caddy
Førerkort: B
Seter2
GirkasseManuell
Volum3.5 cbm
Nyttelast625 kg
Minimum alder19 år

Mercedes-Benz Sprinter with backlift

MB Sprinter with backlift
Førerkort: B
Seter2
GirkasseManuell
Volum19 cbm
Nyttelast945 kg
Minimum alder19 år

Mercedes-Benz Sprinter

Mercedes Sprinter
Førerkort: B
Seter2
GirkasseManuell
Volum13.5 cbm
Nyttelast1465 kg
Minimum alder19 år

Mercedes-Benz Atego

Mercedes Atego
Førerkort: C / C1
Seter2
GirkasseManuell
Volum35.27 cbm
Nyttelast2450 kg
Minimum alder19 år

Fleksibel leie av varebil i Bergen

Det er enkelt og greit å leie kassebil, flyttebil eller varebil i Bergen, siden Sixt alltid har fleksible og gunstige vilkår. Med de gode avtalene våre vil du fortsatt har penger til overs for det du har planlagt å gjøre i Bergen og omegn, det være seg utforskingsturer eller arrangementer som middager eller sceneopptredener. Det er bare å klikke deg inn på de brukervennlige nettsidene våre eller ta en telefon, dermed vil varebilen stå klar skreddersydd til ditt behov. Gratis kansellering kan være kjekt å ha, siden det fort kan dukke opp noe uventet, og flere forsikringer er forhåndsbetalt. Vinterdekk kan være smart å bestille når det er sesong for det, da det er kupert terreng i Bergen og omegn. Fri kjørelengde kan du lett oppgradere til for en billig penge. Vi har altså alt som skal til enten du skal leie varebil eller trenger flyttebil i Bergen.

Du gjør klokt i å leie varebil fra Sixt i Bergen

Norge er kjent for sin spektakulære natur, og Vestlandet er et prima eksempel på nettopp det. Kanskje du kommer hit for å spille inn en naturfilm, og da har vi transporten som skal til for å forenkle oppholdet ditt. Bergen er også landets nest største by og mottar mange nye studenter hvert år, så du som skal gå på universitetet trenger kanskje å leie en flyttebil i Bergen. Da vil våre imøtekommende medarbeidere gi deg et godt førsteinntrykk av byen når du møter opp, og alle eventuelle spørsmål vil bli besvart raskt og greit. Uansett hvilket behov du har for transport, vil du oppnå mange fordeler når du leier varebil fra Sixt i Bergen.