Bestill din leiebil på farten med SIXT

Er du på farten? Vil du bestille på nett med Sixt? Har du din iPhone, Blackberry, Android, Bada eller mobil med deg? -Perfekt! Sixt muliggjør det for deg å bestille din leiebil hvor som helst, når som helst med Sixt mobil reservasjon- et enkelt sett med dedikerte mobil apps og mobil optimaliserte nettsider.

iOS App på iPhone og iPad

Bruk Sixt sin iOS app til å reservere din leiebil på farten, og dra nytte av de nyeste funksjonene som GPS basert stasjon søk, komplett styring av dine reservasjoner gjennom kundesenter og passbok integrasjon.

Fortsett til iPhone og iPad

Sixt App på Blackberry

Når som helst, hvor som helst: vår BlackBerry applikasjon står for mobil frihet. Få den nye Sixt BlackBerry applikasjonen og nyt nye fordeler som komplett styring av dine bestillinger eller tilgang til Sixt Unlimited-Service.

Fortsett til Blackberry

Sixt App på Android

Android tilbyr ulltimat allsidighet i mobil software. Hold deg konstant tilkoblet til resten av Sixt verden med din Android smartphone eller tablet. Få den nye Sixt Android applikasjonen nå!

Fortsett til Android

Sixt App på Windows Phone

Bruk den nye Sixt applikasjonen for WP7 og WP8 til å enkelt bestille din neste leiebil. Nyt fordel av vår komfortable funksjoner som bil søk, tilgang til Sixt Unlimited Service og GPS basert stasjonssøk.

Fortsett til Windows Phone