Bilutleie
West Haven
Kollaps
USA // West Haven
Endre personlige detaljer

Leiebil West Haven: Sixt Bilutleie online

West Haven ligger langs kysten i Connecticut og er en del av byområdet som utgjør New Haven. Du gjør lurt i å ordne med leiebil i West Haven siden opplevelsene står i kø i denne delen av USA, og da er det også enkelt å komme seg ut i naturparkene der du kan få et glimt av dyrelivet her. Vi har et stort utvalg kjøretøy som passer de fleste reisebehov. Det er kanskje praktisk med en stasjonsvogn som har god plass til bagasje, eller en minibuss for deg som har storfamilien med på tur. Det er også sportsbiler og solide 4x4 å velge blant i sortimentet vårt.

 
 • West Haven

  Sixt Bilutleie
  371 Derby Ave
  06516-1003 West Haven

  Ma. - Fr.08:00 - 17:30
  Lø.08:00 - 12:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Sixt gjør det rimelig å leie bil i West Haven

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i West Haven og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Air condition fås med samtlige kategorier og gjør at du slipper ubehagelige temperaturer mens du kjører, og fri kjørelengde vil du få god bruk for her. Siden det ofte tar en del tid å reise til USA, tilbyr vi mulighet for gratis ombooking av bestillingen så du ikke trenger å bekymre deg for forsinkelser. Det er også nyttige tilleggstjenester tilgjengelig hos oss, som GPS og ekstra førertillatelse. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Ting å få med seg med leiebil i West Haven

Bruk kjøretøyet ditt og kjør til de fine parkområdene som ligger i utkanten av West Haven, som East Rock og Lake Saltonstall. Det tar heller ikke lang tid å komme seg til New York mot sørvest der du lett kan tilbringe flere dager, og langs kysten har du fin utsikt mot havet. Med Sixt bilutleie i West Haven kan du utforske området helt etter eget tidsskjema.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service