Bilutleie
Monterey
Kollaps
USA // Monterey
Endre personlige detaljer

Leiebil Monterey: Sixt Bilutleie online

Monterey ligger i en bukt noen få mil sør for San Jose metropolområde, og her har du tilgang til kjøreturer både langs Stillehavskysten og i lange dalstrøk. Sixt bilutleie i Monterey befinner seg på San Jose flyplass, hvor det bare er å følge skiltingen til du er fremme ved skranken vår. Når du har hentet din eget kjøretøy fra vårt store utvalg, kan du raskt komme i gang med oppholdet ditt i det vestlige USA. Kategoriene vi tilbyr her, er sedan og stasjonsvogn for daglig bruk, firehjulstrekkere så du kan komme deg opp i åsene mot øst, minibusser så det blir plass til alle, eller luksusmodeller du stolt kan vise frem.

 
 • San Jose (USA) int. Flyplass
  1659 Airport Blvd
  95110-1234 San Jose

  Ma. - Fr.07:00 - 23:00
  Lø.07:00 - 20:00
  Sø.07:00 - 21:00
  Helligdag07:00 - 20:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • San Jose (USA) int. Flyplass

  Sixt Bilutleie
  1659 Airport Blvd
  95110-1234 San Jose

  Ma. - Fr.07:00 - 23:00
  Lø.07:00 - 20:00
  Sø.07:00 - 21:00
  Helligdag07:00 - 20:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Enkelt å skaffe leiebil i Monterey med Sixt

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for leiebiler i Monterey og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du kan gjøre avtale om døgnåpen innlevering av kjøretøyet så du slipper stress på den siste dagen, og siden det alltid er muligheter for gratis ombooking, får du stort spillerom før henting. For ubetydelige ekstrabeløp kan du bestille tilleggstjenester som ekstra førertillatelse eller retur av kjøretøyet med nesten tom tank. Har du smarttelefon, kan du velge eksakt modell ved utlevering, som for eksempel Chevrolet Tahoe eller kabrioleten BMW 4.

Mye å få med seg med leiebil i Monterey

Når du kjører langs kystlinjen i Monterey, vil du komme over mange severdigheter, som Monterey Bay akvarium og Fort Ord Dunes statspark der landskapet nesten kan minne om månen. Er du her med din partner, bør dere absolutt komme dere til Lovers Point Park der det er svært populært å ta selfier, og det er mange golfbaner i nærheten du kan komme deg til med egen leiebil. Sixt bilutleie i Monterey bør være førstevalget ditt for personlig transport i denne delen av USA.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service