Bilutleie i Key West

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Key West

Leiebiltjenester fra Sixt i Key West

Leiebiltjenester fra Sixt i Key West

Key West er en by i Florida Keys i USA. Byen består av øya som også kalles Key West, og befinner seg helt på sørspissen av Florida. Den enkleste og beste måten å komme seg til byen på er å bestille bilutleie i Key West fra Sixt. Man henter helt enkelt leiebilen på Miami Flyplass, og kan kjøre rundt i byen og resten av Florida med komforten fra en egen leiebil. Når du bestiller leiebil i Key West kan du velge mellom et stort utvalg bilkategorier som personbil, stasjonsvogn og 4x4 SUV. Dersom du vil reise i luksus kan du også leie en sportsbil eller en kabriolet. Hos Sixt får du den perfekte leiebilen for deg, uansett om du er på forretningsreise og vil imponere kunder, eller om du er på familieferie og må tenke på økonomi. Klikk over her for å lese mer om leiebilkategorier og leiebiltjenester som er tilgjengelig ved bilutleie i Key West. Du kan også beregne priser og bestille ekstra leiebiltjenester her. Behøver du en ekstra GPS, barnesete eller ubegrenset kjørelengde? Sixt gjør alltid sitt beste for at du skal få den riktige bilen for deg, og du vil alltid få en bil i den kategorien du har bestilt. Vi kan imidlertid ikke garantere for at du får en bestemt bilmodell.
Kjøretur i Key West med Sixt

Kjøretur i Key West med Sixt

Key West er et herlig sted å tilbringe ferien din i USA på. Øyen som er en del av byen er kjent for sin vakre natur, spennende uteliv og fantastiske strender. Kjør med en leiebil til Key West og de mest spennende områdene i byen, for eksempel hovedgaten Duval Street hvor de aller fleste av byens aktiviteter finner sted. Key West var hjemstedet til Ernest Hemingway, og hans hus er en nødvendig attraksjon for alle som er interessert i kultur og litteratur. Det tropiske området passer perfekt til å nyte en strandferie, og med en leiebil i Key West er du i nærheten av alt, også resten av Floridas spennende attraksjoner.
Show more
Greit å vite når du leier i Key West
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Key West?
For å leie en bil med SIXT ved Key West må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Key West.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Key West?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Key West. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,5
Basert på 11601 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,8)
Kjøretøyretur
(4,7)
På Sixt-stasjonen
(4,6)

Vanlige spørsmål om leie i Key West

Hva trenger jeg for å leie en bil i Key West?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Key West?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Key West?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Key West

Vis mer