Bilutleie
Hartford
Kollaps
USA // Hartford
Endre personlige detaljer

Leiebil Hartford: Sixt Bilutleie online

Hartford ligger nesten midt i Connecticut og er dermed det perfekte utgangspunktet for å se mer av denne staten. Sixt har over 100 års erfaring i leiebilbransjen, og dermed gjør vi det enkelt og rimelig å leie bil i Hartford. Vår stasjon ligger nesten rett ved motorveien 84 som går gjennom byen, og dermed finner du fort frem til oss og vil slippe mye trafikkork når du skal videre. I vårt store utvalg bilkategorier finner du kjøretøy som sedan og stasjonsvogn som passer ypperlig til familien, minibusser så det aldri blir setemangel, robuste 4x4 eller sportsmodeller for deg som kanskje vil ha litt spenning på veiene i USA.

 
 • Hartford

  Sixt Bilutleie
  200 Prospect Ave
  06106-2928 Hartford

  Ma. - Fr.08:00 - 17:30
  Lø.08:00 - 12:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

La oss ordne med leiebil i Hartford for deg

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Hartford og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Vi gir deg heldigvis ubegrenset kjørelengde med samtlige kategorier, og dermed er det knapt den del av Hartford du ikke kan bli kjent med. Flere gebyrer er også forhåndsbetalte av oss, og gratis ombooking og kansellering av bestillingen er mulig før henting. Bruk appen vår til å velge deg ekstakt modell ved utlevering, og du kan skaffe deg nyttige tilleggstjenester for en billig penge.

Hva du kan få opplevd med leiebil i Hartford

Connecticut elv renner rett gjennom Hartford sentrum, og du kan se mange fine parkområder dersom du kjører langs elvebredden. Connecticut vitenskapssenter inneholder mye interessant å se for alle aldersgrupper, og barna vil ha mye moro på fornøyelsesstedet Launch Trampoline Park. Mot nordvest fra Hartford finner du Peoples State Forest, som er en enorm statspark full av dyreliv, og kommer du deg til kysten, kan du nyte fin utsikt over sjøen og kanskje få øye på Long Island i det fjerne. Sixt bilutleie i Hartford bør være et selvsagt valg når du skal besøke Hartford i USA.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service