Bilutleie
Nyíregyháza
Kollaps
Ungarn // Nyíregyháza
Endre personlige detaljer

Leiebil Nyíregyháza: Sixt Bilutleie online

Nyíregyhása er en av de ledende byene i det nordøstlige Ungarn og tiltrekker seg mange besøkende fra de omkringliggende landene Polen, Ukraina og Romania. Landskapet her er svært åpent og oversiktlig, med åkre og enger, kun avbrutt av en og annen mindre bebyggelse. Er du ute etter velvære, har Nyíregyhása flere kurbad og varmebad, og med leiebil i Nyíregyhása er du fri til å oppdage det du selv vil av byen og områdene rundt. Hos Sixt kan du velge blant moderne kjøretøy i kategorier som økonomibiler, familiebiler og varebiler eller få en ekstra god kjøreopplevelse med en av våre luksusmodeller. Velkommen til Sixt bilutleie i Nyíregyhása!

 
 • Debrecen Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Mikepércsi út
  4030 Debrecen

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Miskolc

  Sixt Bilutleie
  Futo u. 73
  3508 Miskolc

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i i Nyíregyhása?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner i området og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. På våre oversiktlige nettsider kan du svært enkelt velge deg ønsket kategori og eventuelle tilleggsgoder som måtte passe for din bilreise. GPS og fri kjørelengde vil for eksempel alltid komme godt med, og våre dyktige ansatte vil yte deg topp service uansett behov. Sixt sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Nyíregyhása

Kjør til et av de berømte badestedene for å nyte total avslapning. Sosto bad har basseng med mineralvann og boblebad og holder høy standard. Hele familien kan more seg i Nyíregyhásas dyrehage, som er en av de beste i landet med dyrearter fra flere forskjellige kontinenter. Ta leiebilen din til byens loppemarked med hundrevis av salgsboder, og du kan lett komme deg til de flotte kirkene i byen med ditt eget kjøretøy. I løpet av én dag, har du muligheten til å besøke flere land med leiebilen, så la Sixt bilutleie i Nyíregyhása gi deg en god leiebilopplevelse med Ungarn som utgangspunkt.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service