Bilutleie på Kharkiv

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Veibeskrivelse til Kharkiv-stasjon

Adresse

Plekhanivska 57a, 61001 Kharkiv, Ukraina
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
09:00 - 18:00

Våre tjenester ved Kharkiv

SIXT rent a car

SIXT rent a car

I Ukrainas nest største byområde er Sixt sin stasjon for bilutleie i Kharkiv lokalisert like øst for bykjernen. Byen regnes som landets desidert viktigste senter for industri, kultur og utdanning med flere bygninger fra 1700-tallet som dominerer bybildet. Med leiebil i Kharkiv kan du enkelt ta deg rundt i bykjernen hvor Frihetsplassen er et av de mest kjente landemerkene. Som Ukrainas største by, finner du også en rekke muligheter for shopping og gastronomiske opplevelser i bykjernen like vest for Sixt sin filial. Fra Kharkiv flyplass i sør er det kun 10 kilometer til vår filial, og du finner flere holdeplasser for tog, trikk og buss like i nærheten. Straks du har vridd om nøkkelen til din forhåndsbestilte leiebil, kan du kjøre rett inn på den lokale motorveien, som effektivt tar deg videre til ditt bestemmelsessted i Ukraina.
Hvordan skaffe leiebil i Kharkiv?

Hvordan skaffe leiebil i Kharkiv?

Fra Sixt sitt utvalg av leiebiler i Kharkiv er det ikke vanskelig å finne et kjøretøy som passer til din smak. Her kan du velge mellom familiebiler til allmenn bruk, økonomibiler for deg med stramt budsjett eller en firehjulstrekker med ekstra hestekrefter. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Vi gir også våre kunder full reisefrihet ved å la deg både levere og hente kjøretøyet også utenom kontorets offisielle åpningstider. Inkludert i leiebilavtalen gir vi deg 20 mil gratis kjørelengde og tredjepartforsikring for din trygghet i trafikken. Dessuten kan du velge andre praktiske oppgraderinger som ekstra sjåfør og GPS for en enda mer behageligere biltur. Sixt venter på å ordne med transport for deg i Kharkiv.
Show more
Greit å vite når du leier på Kharkiv
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Kharkiv.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Kharkiv?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Kharkiv?
Bestill en langtidsleie ved Kharkiv ved å angi reisedatoer og hente-/leveringssteder.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie på Kharkiv

Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Kharkiv?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Kharkiv

Vis mer