Bilutleie på Dnipro

 

Veibeskrivelse til Dnipro-stasjon

Adresse

Sholom-Aleikhema Street 3, 49044 Dnipro, Ukraina
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
09:00 - 18:00

Våre tjenester ved Dnipro

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Dnipro, tidligere kalt Dnipropetrovsk, ligger vakkert til ved elven Dnepr i det sørøstlige Ukraina. Med leiebil herfra kan du nyte full reisefrihet og se hva du enn måtte ønske av denne millionbyen. Sixt sin filial ligger like ved elvebredden med flere nydelige grøntområder i umiddelbar nærhet. Besøk gjerne Taras Shevchenko park og ta den korte spaserturen over til øyen Monastyrsky som har en svært spennende historie. Med leiebil fra Dnipro stasjon kan du kjøre nedover paradegaten Akademik Yavornitskyi Prospekt som strekker seg fra øst til vest i byen med Dnipropetrovsk sentralstasjon i den østlige enden. Frister det å dra ut på langtur, ligger Ukrainas hovedstad Kiev cirka 450 kilometer nordvest for Dnipro.
Hvordan skaffe leiebil i Dnipro?

Hvordan skaffe leiebil i Dnipro?

Vi oppgraderer stadig vår bilflåte slik at du alltid har nymotens teknologi til rådighet når du kjører, og Sixt sine leiebiler i Dnipro et alltid et pålitelig valg. Her tilbyr vi sedan og stasjonsvogn for allmenn bruk, rimelige økonomibiler eller 4x4 for ulendt terreng. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Du trenger ikke å bekymre deg over forsinkelser, da vi tilbyr henting og levering av kjøretøyet også utenom kontorets offisielle åpningstider, og tredjepartforsikring er alltid medberegnet i prisen. Sixt bilutleie i Dnipro tilbyr også tilleggstjenester som navigasjonssystem og ekstra sjåfør for et mindre ekstrabeløp, noe som forenkler kjøreturen i Ukrainas fjerde største by.
Show more

Greit å vite når du leier på Dnipro

Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Dnipro.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Dnipro?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Dnipro?
Bestill en langtidsleie ved Dnipro ved å angi reisedatoer og hente-/leveringssteder.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Latest premium additions to the fleet

Renault Logan MCV
Renault Logan MCV

Vanlige spørsmål om leie på Dnipro

Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Dnipro?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Dnipro

Vis mer