Bilutleie
Zwickau
Kollaps
Tyskland // Zwickau
Endre personlige detaljer

Leiebil i Zwickau: Sixt Bilutleie Online

Du har kommet til det rette stedet hvis du ser etter en billig og effektiv måte å forflytte deg rundt i Zwickau og det østlige Tyskland. Sixt bilutleie i Zwickau gir deg service fra øverste hylle, og fra du ankommer byen, vil det gå kort tid til du befinner deg bak rattet i leiebilen din. I vårt utvalg av bilmodeller kan du velge mellom økonomibiler til hyggelige priser, familiebiler, minibusser eller premiumbiler av ekstra høy kvalitet. Det følger ubegrenset kjørelengde med samtlige av våre kjøretøy, og tredjepartsforsikring er bra for tryggheten din. Med Sixt bilutleie i Zwickau er du i gode hender.

 
 • Zwickau Zentrum

  Sixt Bilutleie
  Crimmitschauer Str. 9
  08056 Zwickau

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.09:00 - 11:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Zwickau?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Zwickau og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Vi har tilleggstjenester som du vil få stor nytte av, for eksempel navigasjonssystem og dieselmotor. Ekstra beskyttelse for kjøretøyet kan du be om ekstra for små beløp, og du kan levere bilen tilbake etter avtale hele døgnet. Sixt sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Du velger selv om det skal være manuell eller automatgir uten ekstra kostnader.

Fordelene med leiebil i Zwickau

Du vil se mye spennende når du kjører gatelangs i Zwickau, som flott arkitektur og mange fine grøntområder. Alle som interesserer seg for musikk, kan kjøre til Robert Schumanns hus, som er veldig godt ivaretatt og vil gi deg en spesiell atmosfære. Kom deg også til Zwickaus bad for deg som er opptatt av velvære, og i Schwanenteichpark kan du få ro i sjelen midt i bykjernen. Byen har også egen golfklubb der du slå et slag golf i frodige omgivelser. Oppholdet blir komfortabelt med leiebil i Zwickau fra Sixt.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service