Bilutleie
Wittstock
Kollaps
Tyskland // Wittstock
Endre personlige detaljer

Leiebil Wittstock: Sixt Bilutleie online

Velkommen til vår bilutleie i Wittstock i Tyskland! Hos oss kan du finne akkurat den bilen du trenger når du er på jakt etter leiebil i Wittstock. Sixt tilbyr et bredt utvalg, og vårt sortiment omfatter kjøretøy i alle prisklasser og kategorier. I Wittstock finner du blant annet mange forskjellige varebiler dersom du ser etter en transporter, eller du kan satse på en stasjonsvogn som rommer alle kollegaene dersom dere er i denne delen av landet i jobbsammenheng. Sixt ligger kun 500 meter unna en bensinstasjon, noe som gjør oss til et utmerket valg for bilutleie i Wittstock.

 
 • Wittstock

  Sixt Bilutleie
  Perleberger Str. 32
  16909 Wittstock

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

En leiebil i Wittstock er alltid et godt valg

Tyskland er et land som er som skapt for å utforskes med bil, og med en leiebil fra Wittstock er du klar for nye eventyr. Det er viktig å velge en bil som har akkurat det tilbehøret du trenger, og hos Sixt finner du et stort utvalg ekstratjenester som gjør oppholdet mye enklere. Vi tilbyr blant annet forskjellige forsikringer så du får et bekymringsfritt opphold, eller du kan satse på å booke en bilkategori med ubegrenset kjørelengde slik at du får en pakke som fungerer perfekt for deg. Husk at vi bare kan garantere en spesifikk bilkategori og ikke bestemte bilmodeller.

Opplev Wittstock med eget kjøretøy!

Området i det nordlige Tyskland er veldig idyllisk. Her finner du mange innsjøer som byr på gode badeopplevelser om sommeren og fine naturopplevelser om vinteren. Med eget kjøretøy i Wittstock kan du også reise rundt til de omliggende byene, som historiske Greifswald, eller ta deg en svipptur til Østersjøen. Dette området er kjent for sine vakre sandstrender og det ville dyrelivet. Du kan også trygt la bilen stå mens du spaserer langs stranden. Metropolen Berlin er heller ikke langt unna, og denne storbyen er som skapt for bilkjøring med parkeringsmuligheter tilgjengelige over hele byen.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service