Bilutleie
Wismar
Kollaps
Tyskland // Wismar
Endre personlige detaljer

Leiebil i Wismar: Sixt Bilutleie Online

Det å leie bil i Wismar blir en enkel sak når du benytter deg av Sixt bilutleie. Vi tilbyr nemlig førsteklasses service som du vil erfare hos våre medarbeidere, og nettsidene våre er meget oversiktlige så du har full kontroll på totalprisen og kategoriene. I vårt utvalg av kjøretøy finnes det familiebiler, 4x4 som gir deg godt veigrep, varebiler dersom du har mye å frakte eller luksusmodeller du stolt kan vise frem. Med ubegrenset kjørelengde alltid inkludert ligger hele kystlinjen i Nord-Tyskland fritt frem for utforsking, og vi har vinterdekk inkludert i vintermånedene.

 
 • Wismar

  Sixt Bilutleie
  Flinkerskoppel 3
  23970 Wismar

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Hvordan skaffe leiebil i Wismar?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Wismar og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Du kan for en billig penge skaffe deg flere forsikringer som gir deg en komplett følelse av trygghet mens du kjører rundt i Wismar, og navigasjonssystem er alltid kjekt å ha når man skal finne frem. Sixt sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Vi har døgnåpen tjeneste for innlevering av kjøretøyet etter avtale, og våre høflige ansatte vil besvare alle eventuelle spørsmål du måtte ha.

Hva du kan oppleve med leiebil i Wismar

Wismar ligger lokalisert innerst i en vik i delstaten Mecklenburg-Vorpommern med mye åpent landskap rundt omkring, og bademulighetene er mange om sommeren. Kjør til Wismar rådhus og det store torget på hele 10 000 kvadratmeter, noe som gjør det til et av de største i Nord-Tyskland og absolutt verdt å få med seg. Wismar har også flere praktfulle kirker du lettest kan besøke med eget kjøretøy, for eksempel St. Georgen og St. Nikolai. Sixt bilutleie i Wismar ser frem til å ordne med din transport under oppholdet.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service