Bilutleie
Viersen
Kollaps
Tyskland // Viersen
Endre personlige detaljer

Leiebil i Viersen: Sixt Bilutleie Online

Du vil oppnå mange fordeler med en leiebil i Viersen, som full reisefrihet og muligheten til selv å velge hvor lang tid du vil bruke på spesielle severdigheter. Sixt bilutleie i Viersen kan ordne med pålitelige kjøretøy til priser som er vanskelige å matche, og du vil kunne nyte førsteklasses service fra våre erfarne ansatte. I vårt utvalg finner du familiebiler med god bagasjeplass, sportsbiler for den eventyrlystne eller minibusser dersom dere er mange på reise her i Viersen det vestlige Tyskland. Tredjepartsforsikring er inkludert i leiebilavtalen uansett fortrukket bilmodell for at du hele tiden skal kunne føle deg trygg bak rattet, og vi har også flere andre tilleggstjenester inkludert.

 
 • Viersen

  Sixt Bilutleie
  En de Mett 42-50
  41748 Viersen

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:30 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Viersen?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Viersen og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Du kan for eksempel bestille ekstra forsikringer og beskyttelse for kjøretøyet for ekstra sikkerhet, og unngå å miste retningssansen med garantert navigasjonssystem installert. Sixt sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Vi tenker også på reiseplanen til kundene våre og lar deg levere tilbake kjøretøyet utenom åpningstid etter avtale.

Nyt godt av å ha en leiebil i Viersen

Viersen i delstaten Nordrhein-Westfalen byr på opplevelser uansett årstid, og beliggenheten er meget strategisk med kort avstand til flere storbyer. Er det fint vær, kan du enkelt ta turen til friluftsmuseet Niederrheinisches Freilichtmuseum der du kan se håndverk utstilt fra denne regionen. En dagstur inn til Nederland er ikke å forakte, og den tyske storbyen Düsseldorf ligger en rask kjøretur mot øst. I Skulpturenpark Viersen kan du se mange interessante utskjæringer og samtidskunst. Sixt vil med glede behandle din bestilling og hjelpe deg i gang med ditt opphold i Vest-Tyskland.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service