Bilutleie
Vechta
Kollaps
Tyskland // Vechta
Endre personlige detaljer

Leiebil Vechta: Sixt Bilutleie online

Vechta befinner seg i de nordlige delene av Tyskland, der landskapet er helt flatt og innbyr til pikniker og landturer. Det kan du lettest gjøre når du leier bil hos Sixt i Vechta, siden det da er du selv som bestemmer timeplanen, og prisene våre er svært konkurransedyktige. I vårt rikholdige utvalg har du kategorier som passer både for forretningsreisende og turister, hvis du representerer firmaet ditt kan det kanskje friste med en lekker luksusmodell eller SUV. Videre har vi kompaktbiler, familiebiler og minibusser, og døgnåpen innlevering av kjøretøyet kan enkelt avtales ved bookingen. Sixt bilutleie i Vechta har det du trenger og mer til.

 
 • Vechta

  Sixt Bilutleie
  Osloer Str. 6
  49377 Vechta

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00
  Lø.08:00 - 11:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Raskt og enkelt å booke leiebil fra Sixt i Vechta

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Straubing og ekstratjenestene som er tilgjengelige. For å slippe stress på dagen du skal tilbake tilbyr vi døgnåpen innlevering av bilen etter avtale, og gebyrfri kansellering eller ombooking av ordren er ikke noe problem. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Hele det nordlige Tyskland ligger åpent for deg da fri kjørelengde fås inkludert i alle kategorier, og oppgraderinger som ekstra fører og barnesete vil gjøre kjøretøyet skreddersydd til dine behov.

Bli kjent i en spennende del av Tyskland med leiebil i Vechta

Midt i Vechta ligger det flotte museumsanlegget Zeughaus, med store åpne områder og en flott park, og det er mange fine kafeer i sentrum der du kan slappe av med god mat og drikke. I de sørlige delene av Vechta ligger en stor golfbane, og landskapet rundt byen er sterkt preget av bølgende åkerlandskap. Det tar i underkant av en time å kjøre vestover til storbyen Bremen, og Tysklands kyst mot nord er også tilgjengelig med leiebil fra Sixt.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service