Bilutleie i Strausberg

 

Våre tjenester ved Strausberg

Sats på Sixt når du skal velge leiebil i Strausberg?

Sats på Sixt når du skal velge leiebil i Strausberg?

Er du på jakt etter leiebil i Strausberg? Da trenger du ikke å lete lenger! Her hos Sixt finner du et stort utvalg av forskjellige kjøretøy i alle prisklasser, og ved vår bilutleie i Strausberg kan du enkelt velge mellom forskjellige bilkategorier. Her finner du blant annet varebiler med plass til varer eller bagasje, eller du kan satse på en stasjonsvogn til hele familien fra vår bilutleie i Strausberg dersom du har planlagt å utforske regionen nærmere. Vi ligger ikke lang unna Berlin, og det er lett å komme frem til oss med offentlige transportmidler. Når du leier bil i Strausberg, kan du velge mellom mange forskjellige ekstratjenester som gjør ferien eller jobbreisen mye enklere for deg. Hos oss finner du blant annet biler med mulighet til ekstra sjåfør, eller be om barnesete til barna hvis du reiser med familien. Dette området i Tyskland er også ganske uoversiktlig, så det lønner seg bestille GPS så du kan finne enkelt frem. Vær oppmerksom på at vi ikke kan garantere en spesiell bilmodell, men det kommer til å stå en bil klar i din valgte kategori når du leier bil i Strausberg.
Med en leiebil fra Sixt kan du kose seg i Strausberg og omegn!

Med en leiebil fra Sixt kan du kose seg i Strausberg og omegn!

Området rundt Berlin som Strausberg ligger i, er definitivt verdt en tur når du er i Tyskland. Her finner du mange innsjøer som du kan kose deg ved om sommeren og virkelig nyte livets late dager. En tur til dette området inkluderer en kjøretur inn til Berlin. Den tyske hovedstaden har alt du kan ønske deg av kulturtilbud, og i motsetning til andre hovedsteder er det ingen mangel på parkeringsplasser her. Med en leiebil fra Sixt har du også mulighet til å være fleksibel dersom du skal til Strausberg i jobbsammenheng.
Show more

Greit å vite når du leier i Strausberg

Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Strausberg.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Strausberg?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Strausberg. Gebyr kan påløpe.
Hva trenger jeg for å leie en bil i Strausberg?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie i Strausberg

Kan jeg bestille en langtidsleie i Strausberg?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Strausberg?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Strausberg

    Vis mer