Bilutleie
Strausberg
Kollaps
Tyskland // Strausberg
Endre personlige detaljer

Leiebil Strausberg: Sixt Bilutleie online

Er du på jakt etter leiebil i Strausberg? Da trenger du ikke å lete lenger! Her hos Sixt finner du et stort utvalg av forskjellige kjøretøy i alle prisklasser, og ved vår bilutleie i Strausberg kan du enkelt velge mellom forskjellige bilkategorier. Her finner du blant annet varebiler med plass til varer eller bagasje, eller du kan satse på en stasjonsvogn til hele familien fra vår bilutleie i Strausberg dersom du har planlagt å utforske regionen nærmere. Vi ligger ikke lang unna Berlin, og det er lett å komme frem til oss med offentlige transportmidler.

 
 • Strausberg

  Sixt Bilutleie
  Wendehammer 2
  15344 Strausberg

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Sats på Sixt når du skal velge leiebil i Strausberg?

Når du leier bil i Strausberg, kan du velge mellom mange forskjellige ekstratjenester som gjør ferien eller jobbreisen mye enklere for deg. Hos oss finner du blant annet biler med mulighet til ekstra sjåfør, eller be om barnesete til barna hvis du reiser med familien. Dette området i Tyskland er også ganske uoversiktlig, så det lønner seg bestille GPS så du kan finne enkelt frem. Vær oppmerksom på at vi ikke kan garantere en spesiell bilmodell, men det kommer til å stå en bil klar i din valgte kategori når du leier bil i Strausberg.

Med en leiebil fra Sixt kan du kose seg i Strausberg og omegn!

Området rundt Berlin som Strausberg ligger i, er definitivt verdt en tur når du er i Tyskland. Her finner du mange innsjøer som du kan kose deg ved om sommeren og virkelig nyte livets late dager. En tur til dette området inkluderer en kjøretur inn til Berlin. Den tyske hovedstaden har alt du kan ønske deg av kulturtilbud, og i motsetning til andre hovedsteder er det ingen mangel på parkeringsplasser her. Med en leiebil fra Sixt har du også mulighet til å være fleksibel dersom du skal til Strausberg i jobbsammenheng.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service