Bilutleie
Ribnitz-Damgarten
Kollaps
Tyskland // Ribnitz-Damgarten
Endre personlige detaljer

Leiebil Ribnitz-Damgarten: Sixt Bilutleie online

Velkommen til vår bilutleie i Ribnitz-Damgarten! Vår Sixt-stasjon ligger bare en kort gåtur fra togstasjonen i byen, noe som gjør denne stasjonen til det perfekte utgangspunktet for deg som kommer til Ribnitz-Damgarten i jobb- eller feriesammenheng. Her tilbyr vi praktiske leiebiltjenester med førsteklasses kundeservice og et stort utvalg av kjøretøy til hyggelige priser. Her finner du kategoriene kompaktbiler for single eller dere som reiser som par, og vi har familiebiler for dere som er mange og trenger litt ekstra plass. Vi har også større firehjulstrekkere og varebiler for deg som trenger det.

 
 • Ribnitz-Damgarten

  Sixt Bilutleie
  Damgartener Chaussee 61 B
  18311 Ribnitz-Damgarten

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00
  Lø.09:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Alltid mange ekstragoder med leiebil i Ribnitz-Damgarten

Sixt gjør det enkelt med bilutleie i Ribnitz-Damgarten og sørger for stor fleksibilitet. Vi tilbyr derfor både henting og levering 24 timer i døgnet etter avtale. Bestiller du leiebil i Ribnitz-Damgarten, finner du mange forskjellige bilmodeller med topp moderne utstyr dersom du skal utforske den nordøstlige kysten av Tyskland. Hos oss er det også mulighet for å leie bil dersom du er under 25 år. Du kan bestille GPS som ekstrautstyr på kjøretøyene hos Sixt, noe som gjør det enklere å navigere mens du er på farten. Husk at vi ikke kan garantere en bestemt bilmodell, men du får alltid en modell i valgte kategori.

Hva kan du gjøre i Ribnitz-Damgarten?

Ribnitz-Damgarten er kjent for sin forbindelse til rav, og ethvert besøk i byen fortjener derfor et eget stopp ved ravmuseet som ligger i sentrum av byen. Med leiebil i Ribnitz-Damgarten er det også naturlig med en kjøretur ut til kysten som kan skilte med noen av de flotteste strendene i hele Tyskland. Den lange kyststrekningen byr på mange bademuligheter, og det samme gjør også det herlige kurbadet i Ribnitz-Damgarten. Ta deg også en tur til byene Rostock og Stralsund, som begge sørger for et livlig og urbant innslag på turen!

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service