Bilutleie
Rheine
Kollaps
Tyskland // Rheine
Endre personlige detaljer

Leiebil Rheine: Sixt Bilutleie online

Rheine er et glimrende sted for landturer i åpent landskap, siden det er flatt og oversiktlig hvor du enn vender deg, og det er velholdte motorveier i alle retninger. Sixt bilutleie i Rheine tilhører våre veletablerte filialer i Tyskland, og her finner du våre erfarne medarbeidere og topp moderne kjøretøy. I utvalget vårt byr vi på kategoriene sedan og stasjonsvogn for allmenn bruk, kjekke og rimelige kompaktbiler, varebiler for deg med mye bagasje, firehjulstrekkere som ligger godt på veien, og luksusmodeller for deg som vil spandere noe godt på seg selv. Med appen vår kan du velge eksakt modell ved utlevering, og vi har mange fine modeller å friste med.

 
 • Rheine

  Sixt Bilutleie
  Osnabrücker Straße 234
  48429 Rheine

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00
  Lø.08:00 - 11:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Vi ordner med glede med leiebil i Rheine for deg

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Rheine og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Vi gir alle kundene våre stor reisefrihet siden det er muligheter for både å hente og levere bilen hele døgnet, og dermed trenger du ikke å være redd for forsinkelser. Fine ekstragoder som tredjepartforsikring og fri kjørelengde er alltid inkludert uansett kategori. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Som om ikke det var nok, tilbyr vi også tilleggstjenester som dieselmotor og ekstra førertillatelse.

Du vil holde deg travelt opptatt med egen leiebil i Rheine

Den fine elven Ems renner rolig og bedagelig gjennom Rheine, og det er mange flotte grøntområder langs elvebredden der du kan slå deg til ro. Rheine har også sin egen dyrehage som er en glimrende familiedestinasjon, og det samme gjelder badeparken Freibad som ligger mer i nærheten av sentrum. En dagstur til Nederland er fullt mulig fra Rheine, og det tar omtrent en time å komme seg til Essen, som er Tysklands største urbane område. Mye lar seg gjøre når du leier bil i Rheine.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service