Bilutleie
Neustrelitz
Kollaps
Tyskland // Neustrelitz
Endre personlige detaljer

Leiebil Neustrelitz: Sixt Bilutleie online

Mellom kysten og hovedstaden i Tyskland finner du Neustrelitz med mange vakre naturområder like i nærheten. Her er nemlig skogområder og innsjøer og flere naturparker som innbyr til landturer. Mange muligheter byr seg dermed når du leier bil i Neustrelitz, og med Sixt er du sikret topp kundeservice og priser fra laveste hylle. Fra utvalget vårt av kjøretøy har du modeller fra verdensledende fabrikanter, og prisene våre er alltid konkurransedyktige. Velg blant kompaktbiler til fornuftige priser, robuste 4x4, familiebiler til normalbruk, sportsbiler for litt ekstra spenning eller minibusser for storfamilien. Sixt bilutleie i Neustrelitz er klar til tjeneste.

 
 • Neustrelitz Sentralbanestasjon

  Sixt Bilutleie
  Augustastr. 33
  17235 Neustrelitz

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00
  Lø.09:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Ingen sak å ordne med leiebil i Neustrelitz

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner for bilutleie i Neustrelitz og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Vi ligger praktisk plassert på Neustrelitz sentralstasjon der det er lett å finne skranken vår, og alle eventuelle spørsmål vil bli besvart av våre serviceinnstilte ansatte. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Tredjepartforsikring er alltid medberegnet i prisen, og du kan lett ordne med tilleggstjenester som ekstra fører og barnesete til minsten.

Se Tyskland fra sin beste side med leiebil i Neustrelitz

Rett ved sentralstasjonen ligger den store matbutikken Kaufland der du kan hamstre proviant for langturer, og Neustrelitz har faktisk sin egen dyrehage som familien kan glede seg over. Innsjøen Zierker See har fine naturopplevelser å by på, og det samme gjelder for nasjonalparken Müritz litt mot nordvest. En dagstur til Tysklands hovedstad er ikke noe problem, og her vil opplevelsene stå i kø, eller ta en tur til kystrekningene i nord der det også er bademuligheter. Hvem vet hva du kan oppleve når du har ditt eget kjøretøy i Neustrelitz?

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service