Bilutleie
Korbach
Kollaps
Tyskland // Korbach
Endre personlige detaljer

Leiebil Korbach: Sixt Bilutleie online

Skal du se litt av Tysklands mer uberørte landskap, er det lurt å bestille en leiebil på Korbach stasjon, siden det ikke ligger noen storbyer i nærheten. Derimot ligger det tallrike småbyer med sine egne særtrekk spredt rundt omkring, og du finner både skogområder og åpent landskap her. Kategoriene vi har i vårt utvalg av kjøretøy her, er familiebiler for normalbruk, 4x4 som tar deg frem på alle veiforhold, kompaktbiler til lave priser, romslige minibusser eller spreke luksusmodeller. Våre profesjonelle medarbeidere vil besvare alle eventuelle spørsmål og yte førsteklasses kundeservice.

 
 • Korbach

  Sixt Bilutleie
  Itterstr. 18a
  34497 Korbach

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00
  Lø.09:00 - 11:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Hvordan du skaffer deg leiebil i Korbach

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Korbach og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Siden vi vet at det fort kan dukke opp noe uventet, tilbyr vi døgnåpen mulighet for både inn- og utlevering av kjøretøyet etter avtale. Gratis ombooking og kansellering er også mulig dersom turen til Tyskland må avlyses eller utsettes. Kommer du hit i vintersesongen, får du vinterdekk montert uten ekstra kostnad, og tredjepartforsikring er alltid medberegnet i prisen. Prøv gjerne også nyttige oppgraderinger som kollisjonsskadeforsikring og navigasjonssystem. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Muligheter du har med leiebil i Korbach

Selv om Korbach ligger temmelig langt fra storbyene, skorter det ikke på ting å gjøre her. Kjør for eksempel rundt i bykjernen og se den flotte tyrolerstilen som mange av husene har, og Korbach har et eget strøk som regnes som gamlebyen. I de nordlige delene av Korbach ligger en stor handelspark der du kan få kjøpt alt mulig, og med kjente Autobahn i Tyskland er det strake veien videre hvis du vil se mer av landet. Sixt bilutleie i Korbach bør være førstevalget ditt når du skal leie egen bil.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service