Bilutleie
Kaltenkirchen
Kollaps
Tyskland // Kaltenkirchen
Endre personlige detaljer

Leiebil Kaltenkirchen: Sixt Bilutleie online

Kaltenkirchen er en mellomstor by helt nord i Schleswig-Holstein, og byen er et perfekt utgangspunkt for deg som vil utforske dette flotte området i Tyskland. Her hos Sixt bilutleie i Kaltenkirchen finner du et stort utvalg av kjøretøy, enten du er på tur med familien og trenger en stor bil som rommer mye bagasje, eller om du er i byen på forretningsreise. Når du velger leiebil i Kaltenkirchen, har vi både luksus- og økonomimodeller for å tilfredsstille unike behov. Dermed kan du enkelt finne leiebilen som passer best for deg.

 
 • Kaltenkirchen

  Sixt Bilutleie
  Kisdorfer Weg 15
  24568 Kaltenkirchen

  Ma. - Fr.07:30 - 16:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Mange ekstragoder med leiebil fra Sixt

Hos vår bilutleie i Kaltenkirchen finner du et stort utvalg av tilleggstjenester og ekstra tilbehør som gjør ferie- eller jobbturen til en smidig opplevelse. Tredjepartforsikring er alltid medberegnet i prisen, samt mulighet til å bestille tilleggstjenester som GPS for enkel navigasjon, særlig om du skal besøke nærliggende byer som Hamburg eller kanskje kjøre sørover til de grønne områdene i Saxony. Ønsker du en spesifikk bilmodell, er dette avhengig av tilgjengelige ved ankomst, men Sixt garanterer alltid at du får en leiebil i ønsket kategori. Vi tilbyr også flere tjenester som ekstra kjøretillatelse og automatgir for å gjøre kjøreturen så behagelig som mulig.

Se Kaltenkirchen og omegn med leiebil fra Sixt

Med en leiebil i Kaltenkirchen får du mulighet til å se mye av Nord-Tyskland. Byen ligger midt i den naturskjønne Schleswig-Holstein og nær hansabyen Hamburg, for ikke å glemme Østersjøen og Nordsjøen som bare er 45 minutter unna med bil. Hamburg lufthavn (HAM) ligger kun 35 minutter unna, og Hamburg sentrum er 45 minutter unna med bil. En leiebil i Kaltenkirchen gir deg et perfekt utgangspunkt for å utforske dette spennende området, og vi er klare til å ta imot din bestilling sånn at vi finner det beste valget for deg og dine reiseplaner.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service