Bilutleie på Hof

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Veibeskrivelse til Hof-stasjon

Adresse

Kornhausacker 9, 95030 Hof, Tyskland
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
07:00 - 14:00
Lør
08:00 - 12:00

Våre tjenester ved Hof

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Velkommen til Sixt bilutleie på Hof stasjon! Hof er en veldig fin by som kan bli startbasen din for mange gode opplevelser i denne delen av Tyskland, og Sixt står klar til å skaffe deg du trenger av personlig transport. Du finner oss i den nordvestlige delen av byen, og det er bare noen få hundre meter til hovedveien som får deg raskt inn til Hofs bykjerne. Mot øst finner du byens zoologiske hage såvel som den store parken Theresienstein der du kan slå deg til ro en god stund. Grunnet byens beskjedne størrelse går det fort å ta drosje fra Hof togstasjon til filialen vår, og våre imøtekommende ansatte vil besvare alle spørsmål du måtte komme med.
Mange fordeler ved å leie bil i Hof med Sixt

Mange fordeler ved å leie bil i Hof med Sixt

Når du har ditt eget kjøretøy til disposisjon, er du helt uavhengig av kollektivtrafikken, og du bestemmer selv avgangstidene og reiserutene. Vi har alltid noen av de beste prisene som er å oppdrive på markedet, og bilmodeller som passer for stort sett alle situasjoner. Velg fritt mellom hendige kompaktbiler, familiebiler til vanlig bruk, minibusser eller premiummodeller av ekstra høy kvalitet. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Vi er fleksible og lar deg avtale døgnåpen innlevering av kjøretøyet, pluss kostnadsfri ombestilling hvis du skulle føle for det når du drar til Tyskland. Noen av ekstragodene du alltid får her, er tredjepartforsikring og fri kjørelengde, og fine tilleggstjenester som GPS for enkel navigasjon og barnesete til minsten er tilgjengelige for ubetydelige ekstrabeløp. Det er dermed fritt frem å booke en tilpasset leiebil i Hof.
Show more
Greit å vite når du leier på Hof
Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Hof?
For å leie en bil med SIXT ved Hof må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Hof.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Hof?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,5
Basert på 210 anmeldelser
På Sixt-stasjonen
(4,7)
Kjøretøyretur
(4,6)
Kjøretøyet
(4,6)

Vanlige spørsmål om leie på Hof

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Hof?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Hof?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Hof

Vis mer