Bilutleie
Haiger
Kollaps
Tyskland // Haiger
Endre personlige detaljer

Leiebil Haiger: Sixt Bilutleie online

Haiger er det perfekte stedet for deg som vil se både storbyene i Tyskland og flotte naturområder. Her kan du nemlig raskt komme deg til byer som Köln og Frankfurt, samtidig som Haiger ligger i et landlig område. Du kan lett finne et kjøretøy i utvalget vårt som passer til lange utforskingsturer eller kun til gatebruk, og prisene til Sixt bilutleie er vanskelige å matche. Her finnes alle tenkelige kategorier, med prisklasser som passer både den forretningsreisende og deg som vil bruke det meste av pengene på andre ting. Velg blant kompaktbiler til hyggelige priser, familiebiler til normalt bruk, minibusser så det blir rikelig med plass il alle, robuste 4x4, eller luksusmodeller som vil gjøre deg til lokalkjendis. Alt er da klart for å leie bil i Haiger!

 
 • Haiger

  Sixt Bilutleie
  Kalteiche 1
  35708 Haiger

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Enkelt å skaffe seg en leiebil i Haiger

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Haiger og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Her kan du avtale å levere bilen tilbake på det tidspunktet som passer for deg, og gebyrfri ombooking av bestillingen er alltid mulig. Tredjepartsforsikring er bestandig forhåndsbetalt, og aircondition blir hyppig brukt og satt pris på av kundene våre. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Ting du kan få med deg med leiebil i Haiger

Du kan kjøre rundt i dalsidene og se det flotte landskapet, eller la bilen ta deg opp i høyden for å nyte utsikten over Haiger og omegn. Det er kort vei til Donsbach safaripark som er en ypperlig familieattraksjon, og Dillenburg har en fin golfbane du kan prøve deg på. På litt over en time kan du komme deg fra Haiger til Frankfurt i sørøst som er Tysklands finansielle sentrum, eller Essen mot nordvest med det største storbyområdet i landet. Mange muligheter åpner seg altså med Sixt bilutleie i Haiger.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service