Bilutleie
Güstrow
Kollaps
Tyskland // Güstrow
Endre personlige detaljer

Leiebil Güstrow: Sixt Bilutleie online

Güstrow er som midt i blinken hvis du vil ha et avslappende opphold i Tyskland. Her er det nemlig langt til storbyene og rikelig med grønn natur og åpent landskap. Det er heller ikke langt til kysten der du finner mange flotte strender og småbyer, og Sixt bilutleie i Güstrow er alltid på pletten for å hjelpe deg med personlig transport. I utvalget vårt av kjøretøy finner du familiebiler til vanlig bruk, kjekke kompaktbiler, 4x4 som ligger ekstra godt på veien, minibusser så det garantert blir nok med plass eller luksusmodeller for noe ekstra godt. Vi har med andre ord leiebiler for stort sett enhver anledning.

 
 • Güstrow

  Sixt Bilutleie
  Lindbruch 2
  18273 Güstrow

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00
  Lø.09:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Hvordan du ordner med leiebil i Güstrow

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Güstrow og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du kan alltid be om mulighet for gebyrfri kansellering eller ombooking dersom noe uventet skulle dukke opp, og air condition kommer installert i samtlige modeller. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Tredjepartforsikring er alltid medberegnet i prisen, og du kan få tilleggstjenester som navigasjonssystem og dieselmotor for ubetydelige ekstrabeløp.

Ting du kan få med deg med leiebil i Güstrow

Bykjernen i Güstrow er veldig pittoresk og full av gamle bygårder, med et svært ærverdig rådhus i sentrum. Her er det også mange fine spisesteder og trange smågater, og flere nydelige parker i utkanten der du kan nyte rolige omgivelser. Mot sør fra Güstrow ligger det store skogområdet Nossentiner Schwinzer som innbyr til landturer, og mot nord ligger den flotte havnebyen Rostock. Med Autobahn er Tyskland et ideelt sted for road trips, og storbyen Hamburg ligger en fin dagstur unna. Sixt gjør det til en enkel sak å leie bil i Güstrow.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service