Bilutleie
Gronau
Kollaps
Tyskland // Gronau
Endre personlige detaljer

Leiebil Gronau: Sixt Bilutleie online

Den lille byen Gronau ligger perfekt plassert ved grensen til Nederland, og med en leiebil fra Sixt har du mange muligheter dersom du ønsker å utforske området rundt den nederlandske grensen. Med leiebil i Gronau har du også mulighet til å komme deg enkelt frem og tilbake til flyplassen Münster-Osnabrück med sine mange reisemuligheter i regi av Tysklands ledende flyselskap Luft-hansa. Hos Sixt bilutleie i Gronau finner du et stort utvalg av forskjellige kjøretøy, og vi er spesial-ister på romslige familiebiler med god bagasjeplass, eller velg en varebil om du har mye bagasje eller utstyr. Vår bilutleie i Gronau tilbyr også varebiler som passer perfekt for deg som skal flytte eller har mye bagasje på jobbreisen.

 
 • Gronau

  Sixt Bilutleie
  Robert-Bunsen-Str. 2b
  48599 Gronau (Westfalen)

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00
  Lø.08:00 - 11:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Trenger du leiebil i Gronau?

Gronau er et knutepunkt i den vestlige delen av Tyskland, og derfor er det smart å bestille leie-bil i Gronau. Våre moderne og flotte biler lar seg bestille med GPS for deg som trenger det, noe som også gjøre det enklere å kjøre både på autobahn og på de tyske landeveiene i denne delen av landet. Hos Sixt kan du også enkelt bestille en ekstra sjåfør dersom du ønsker å dele kjørejobben med en annen person. Husk at vi ikke kan garantere en spesifikk modell, men en utmerket bil fra din bestilte kategori kommer til å vente på deg når du ankommer.

Livet blir enklere med leiebil i Gronau fra Sixt

De fleste har nok ikke hørt om denne lille byen, og det er nesten litt trist, for her finnes det mange flotte severdigheter både i og utenfor byen. Gronau er et flott sted for deg som ønsker av-slapning i en typisk tysk småby, og her kan du blant annet kose deg ved å besøke det historiske vanntårnet. Med leiebilen kan du enkelt dra på familietur til den tradisjonsrike dyrehagen i Münster, og nyte en tradisjonell westfalsk middag når barna har sett seg mette på eksotiske dyr.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service