Bilutleie
Geislingen
Kollaps
Tyskland // Geislingen
Endre personlige detaljer

Leiebil Geislingen: Sixt Bilutleie online

Geislingen ligger i utkanten av storbyen Stuttgart, som også er en tungvekter innen industri, og for deg som kommer hit i jobbsammenheng, er det helt ideelt med egen leiebil i Geislingen. Da kan du nemlig komme tilbake hit etter en lang dag på konferansesenteret, og med de naturlige omgivelsene er det lett å koble av her. For deg som vil gi firmaet ditt et godt ansikt utad, er det kanskje fristende å velge et kjøretøy blant våre premiummodeller, eller velg en kompaktbil dersom du kommer hit til Tyskland alene. Brukervennlige familiebiler finnes også i utvalget vårt, pluss minibusser så det blir plass til alle.

 
 • Geislingen an der Steige
  Siechenöschle 3
  73312 Geislingen an der Steige

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Geislingen an der Steige

  Sixt Bilutleie
  Siechenöschle 3
  73312 Geislingen an der Steige

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn

Sixt ordner med leiebil i Geislingen for deg

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Geislingen og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Med ubegrenset kjørelengde inkludert kan du kjøre mellom Stuttgart og Geislingen så mye du vil, og det er muligheter for både å levere og hente kjøretøyet til et hvilket som helst tidspunkt på døgnet etter avtale. Betaler du når du henter bilen, er ombooking og kansellering gratis frem til henting, mens vi også har nyttige tilleggstjenester som GPS og ekstra fører tilgjengelige. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

En leiebil i Geislingen vil gi deg reisefrihet

Du vil fort finne deg til rette her i Geislingen. Her er du nemlig omgitt av grønne åssider overalt, noe som gir deg ro i sjelen og lar deg glemme storbylivet i Tyskland. Du kan ta deg opp åssidene i øst til kulturminnet Helfenstein der du får glimrende utsikt over byen, og det er også mange turstier i utkanten av Geislingen. Stuttgart ligger kun en knapp halvtimes kjøring mot vest, så du får stor frihet når du leier bil i Geislingen.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Utmerket kundeservice 24/7