Bilutleie
Frankfurt Niederrad/NH-Hotel
Kollaps
Tyskland // Frankfurt // Frankfurt Niederrad/NH-Hotel
Endre personlige detaljer

Leiebil Frankfurt Niederrad/NH-Hotel: Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: Lyoner Str. 5
  60528 Frankfurt am Main DE +49-8966060060
 
Stasjonstype: By
GDS- kode: FRAC06
Åpningstider
Ma. - Fr.07:30 - 12:30
 13:30 - 17:30
 
 

Velkommen til Sixt bilutleie på Frankfurt Main Niederrad NH-Hotel! Her er du i den vestlige utkanten av Frankfurts bysentrum, med store skogområder mot sør og Rhinen mot nord. Herfra kan du også få mange naturopplevelser, og vi er plassert ikke langt fra Frankfurt flyplass som er den travleste i Tyskland. Det er ikke langt til Frankfurt golfbane som ligger nesten gjemt inni skogen, og for den forretningsreisen er det kort vei til mange hoteller og kongressenteret Sheraton Frankfurt. Det er en kort drosjetur fra trafikknutepunktet Frankfurt-Niederrad hvor både lokaltoget og flere busslinjer stopper innom. Kjører du mot vest er du snart oppe på motorveien 5 som gjør at du slipper trafikkork.

Se det beste av Tysklands økonomiske hovedstad med Sixt

Når du leier bil på Frankfurt Main Niederrad NH-Hotel, vil du nyte godt av førsteklasses kundeservice og vår lange erfaring i bransjen. Kategoriene du har å velge blant her, er sedan og stasjonsvogn som passer ypperlig til kjernefamilien, kompaktbiler som sparer deg for mye drivstoffutgifter, minibusser så du slipper å tenke på plassmangel, eller premiummodeller for deg som vil ha noe spesielt. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Du kan selvsagt ordne med gratis ombooking av bestillingen dersom forandringer skulle oppstå, og tredjepartforsikring og vinterdekk får du med på kjøpet uansett valgt kategori. Som om ikke det var nok, tilbyr vi også kjekke tilleggstjenester som navigasjonssystem og barnesete til minsten. Det vil gå glatt å skaffe leiebil på Frankfurt Main Niederrad NH-Hotel hos oss.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Fr.07:30 - 12:30
 13:30 - 17:30

Kontakt

Sixtstasjon Frankfurt Niederrad/NH-Hotel FRAC06 Lyoner Str. 5 60528 Frankfurt am Main 50.084805, 8.629791 +49-8966060060

Sixtstasjon Frankfurt Niederrad/NH-Hotel FRAC06

Lyoner Str. 5
60528 Frankfurt am Main
 
Telefon +49-8966060060

Veibeskrivelse - hvordan du finner oss

Leiebil tjenester på denne stasjonen

 • Bil / stasjonsvogn
 • Sportsbiler og cabriolet
 • SUV/4x4

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service