Bilutleie
Emden
Kollaps
Tyskland // Emden
Endre personlige detaljer

Leiebil Emden: Sixt Bilutleie online

En reise til Emden gir deg mulighet til å se hva det nordvestlige Tyskland har av opplevelser og natur. Byen ligger i delstaten Niedersachsen, og grenser mot Nederland og Nordsjøen. Med leiebil i Emden kan du kjøre langs kysten og se små samfunn som lever av det havet har av ressurser, eller cruise rundt i byen for å oppleve ekte tysk atmosfære. Kategoriene du kan velge mellom i Emden, passer til enhver anledning, enten du reiser alene eller har følge. Her finnes nemlig familiebiler, økonomibiler, minibusser og 4x4, eller du kan prøve en heftig sportsbil som vekker oppsikt gatelangs. Sixt sørger for en komplett leiebilopplevelse.

 
 • Emden
  Thüringer Str. 4
  26723 Emden

  Ma. - Fr.08:00 - 16:30
  Lø.08:00 - 12:00
  Sø.09:00 - 13:00
  Helligdag09:00 - 12:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Emden

  Sixt Bilutleie
  Thüringer Str. 4
  26723 Emden

  Ma. - Fr.08:00 - 16:30
  Lø.08:00 - 12:00
  Sø.09:00 - 13:00
  Helligdag09:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Emden?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer info om vår stasjon i Emden og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert og lar deg tilbakelegge store avstander uten bekymringer. Tredjepartsforsikring kommer også med samtlige modeller, og GPS og ekstra sjåfør er alltid mulig å bestille i tillegg. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Emden

Emden er en kystby ved munningen av elven Ems, med litt over 50 000 innbyggere. Dermed er det en roligere atmosfære her enn i de tyske storbyene, samt at kystbyene har sitt eget særpreg. Når du kjører langs elven, vil du finne flere interessante steder, og du kan se båter som ligger fortøyd, spesielt når du kjører forbi rådhuset, som er bygget i klassisk stil. Nederland ligger også en rask kjøretur unna, og ettersom Tyskland kanskje har verdens best utbygde veinett, så ligger hele landet for dine føtter når du disponerer leiebil. Sixt bilutleie i Emden står til tjeneste og vil med glede gi deg et godt førsteinntrykk av stedet.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service