Bilutleie
Dillingen
Kollaps
Tyskland // Dillingen
Endre personlige detaljer

Leiebil Dillingen: Sixt Bilutleie online

Den grønne industribyen Dillingen inviterer mennesker som kommer på besøk i jobbsammen-heng, og er også en fin destinasjon for alle som er på ferie langs den idylliske grensen mellom Tyskland og Frankrike. Dillingen ligger i en liten tysk forbundsstat, men byen tilbyr store opplevel-ser, og derfor er det veldig praktisk å ha leiebil i Dillingen. Hos Sixt finner du kjøretøy i mange forskjellige klasser, og hos vår bilutleie i Dillingen kan vi tilby et godt utvalg av både personbiler og varebiler som fungerer godt til ferien eller i jobbsammenheng. Vi har både 4x4, sedaner og sta-sjonsvogner samt lastebiler og varebiler i vårt sortiment.

 
 • Saarlouis

  Sixt Bilutleie
  Bahnhofstr. 6
  66740 Saarlouis

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Sø.10:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Satser du på leiebil i Dillingen?

På Sixt bilutleie i Dillingen tilbyr vi en 24-timersservice som gjør det enkelt å levere bilen på det tidspunktet du ønsker. Vær oppmerksom på at det ikke er mulig å bestille en bestemt modell, men du kommer til å glede deg over et kjøretøy i din kategori når du leier bil i Dillingen. Det er også mulig å skreddersy bilen slik du ønsker, med barneseter eller GPS dersom du trenger det. Som alltid hos oss får du både inkluderte tjenester og muligheter for å bestille ekstragoder etter egne be-hov, slik at du aldri betaler for mer enn det du trenger.

Opplev det unike fransktyske området med leiebil

Dillingen er kjent som den grønne industribyen, for her møtes natur og industri på en måte som man ikke kjenner til fra noe annet sted i verden. Området rundt Dillingen er også kjent for den flotte naturen, de små vingårdene og en kultur som nesten er mer fransk enn tysk. Saarland har en lang fransktysk historie, og med en leiebil fra Sixt kan området utforskes på en avslappet og spennende måte. Den lille perlen Dillingen er fremdeles ukjent for de fleste, men det kan lønne seg å være en av de første som utforsker denne idylliske regionen i Tyskland med leiebil.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service